Hit!

Ususret Eurosong partijima u Varšavi i Tel Avivu, Let 3 objavili novi remix Mame ŠČ!

Let 3 - 7 Let 3 - 7 PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 7 Let 3 - 2 Let 3 - 6 Let 3 - 5 +0 Let 3 - 1 Galerija

Nakon prvog remixa koji je prikupio brojne reakcije, Let 3 objavio je novu verziju pjesme ''Mama ŠČ''.

Let 3 s pjesmom ''Mama ŠČ!'' već pet tjedana za redom borave na prvom mjestu top liste HR Top 40, čime su ostvarili svoj najdulji boravak na vrhu liste najemitiranijih domaćih singlova u eteru. U međuvremenu su predstavili službeni video spot u režiji Radislava Jovanova Gonza koji je po gledanosti na Eurovision Song Contest YouTube kanalu trenutno treći najgledaniji službeni spot, dok sama pjesma ukupno na YouTubeu broji gotovo deset milijuna pregleda!

Pogledaj i ovo Doček Leta 3 u Zagrebu - 4 Posebni do kraja! Pogledajte spektakularni dolazak Leta 3 u Zagreb, u odijelima i s ružama stigli na zlatnom traktoru

Ovog će vikenda Let 3 nastupiti na dva službena Eurovision partija, a ''Mama ŠČ!'' ekspedicija upravo je na putu za Varšavu gdje će nastupiti u dvorani Praga Centrum pred poljskim Eurovision fanovima i novinarima iz cijele središnje Europe. Iz Varšave Let 3 leti diretktno za Tel Aviv gdje će nastupiti na velikom Israel Calling Eurovision partiju s dvadesetak drugih sudionika ovogodišnjeg i prijašnjih natjecanja za najbolju pjesmu Europe.

Ususret Eurosong partijima, Let 3 su nam pripremili još jednu remix verziju ''Mame ŠČ!'', ovog puta u suradnji s Denisom Goldinom, koji je ''Mamu ŠČ!'' opisao kao himnu godine koja ne izlazi iz ušiju te dodao da se radi o najnabrijanijem remixu koji je dosad radio za domaće izvođače, čiji je rezultat pumpajuća verzija Mame ŠČ!, idealna za traktoriste, dodao je Mrle.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene