Službeno potvrđeno

Poznat je redoslijed svih nastupa na ovogodišnjem Eurosongu, evo kada će Let 3 izaći na pozornicu

Let 3 Let 3 Damir Skomrlj/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 4 Let 3 - 2 Let 3 - 1 Let 3 - 3 Let 3 - 5 Let 3 - 6 Let 3 - 4 Let 3 - 5 Let 3 - 3 Let 3 - 2 +21 Let 3 - 1 Galerija

Na službenim stranicama i društvenim mrežama Eurosonga objavljen je točan redoslijed nastupa predstavnika svih zemalja pa tako i našeg benda Let 3.

Ovogodišnji Eurosong bit će održan u Liverpoolu, izvođači će nastupiti u dvije polufinalne večeri 9. i 11. svibnja, dok će veliko finale biti 13. svibnja, a sada je poznato i kada će točno nastupiti naši predstavnici Let 3.

Pogledaj i ovo Najluđa izdanja Leta 3 bilo je tu svega Od ispaljivanja čepova iz stražnjica, do puštanja golubova iz glomaznih spolovila: Prisjetite se najluđih trenutaka i izdanja grupe Let 3!

Dečki će svoju pjesmu "Mama ŠČ!" izvesti u prvoj polufinalnoj večeri i to sedmi po redu, a u istoj će večeri nastupiti i srpski predstavnik Luke Black kao treći. Na pozornici će se predstaviti ukupno 15 zemalja, a naši susjedi Slovenci, grupa Joker Out zapjevat će deseti po redu u drugoj polufinalnoj večeri, objavljeno je na službenim stranicama i društvenim mrežama Eurosonga.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eurovision Song Contest (@eurovision)

 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eurovision Song Contest (@eurovision)

Let 3 se ozbiljno priprema za svoj nastup pa su tako ovih dana u Rijeci snimili video razglednicu kojom će se predstaviti gledateljima, a za lokaciju su odabrali Mrtvi kanal u Rijeci. Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja bili su odjeveni u bijele i ružičaste odjevne kreacije u kojima smo ih već imali priliku vidjeti, dok je ostatak benda elegantan u crnim odijelima s leptir mašnama.

Točan sadržaj i radnja video razglednice nisu poznati, ali sudeći prema prizorima na kojima poziraju sa štapovima za pecanje, bit će poprilično zanimljiv i kreativan.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jana Vrdoljak Jana Vrdoljak Jana Vrdoljak i Vanna Jana Vrdoljak +16 Ivana Vrdoljak Vanna Celebrity Vanna se pohvalila prelijepom kćeri koja slavi 22. rođendan i s godinama joj sve više sliči!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Matija i Lu Dedić Matija i Lu Dedić Marina Scotti Marina Scotti +12 Matija Dedić i Marina Scotti Celebrity Unuka Arsena Dedića izrasla je u pravu ljepoticu, a u rijetkom izlasku pažnju je krala i supruga Matije Dedića, evo kako izgledaju te dvije dame!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene