Fanovi ih obožavaju!

Let 3 ponovno je skočio na kladionicama nakon objave spota, a evo na kojem se mjestu nalazi predstavnik susjedne Srbije

Let 3 Let 3 Damir Skomrlj/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 Let 3 Let 3 na Dori Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 +19 Let 3 Galerija

Let 3 ponovno je skočio na kladionicama pa se vratio na staro mjesto na kojem su bili prije nekoliko tjedana.

Čini se kako je Let 3 objavom svog spota za pjesmu ''Mama ŠČ'' ponovno podigao prašinu pa su tako ponovno skočili na kladionicama za pobjednika Eurovizije.

Pogledaj i ovo Croatia Airlines pleše na ''Mama ŠČ!'' - 2 I traktor je tu! Djelatnici Croatia Airlinesa dali su podršku Letovcima: Nosili su brkove i zaplesali prepoznatljive pokrete, ovo morate vidjeti!

Letovci su već neko vrijeme bili na 17. mjestu kladionica, a ispred njih je na 14. mjesto stigao srpski predstavnik Luke Black s pjesmom ''Samo mi se spava''.

Međutim, nakon objave spota, članovi Leta 3 sada su opet stigli na staro 15. koje su držali i prije nekoliko tjedana nakon pobjede na Dori.

Prvo mjesto drži švedska predstavnica Loreen s pjesmom "Tattoo" kojoj daju 40 posto šanse za pobjedu.

Luke Black pao je na 16. mjesto.

"Spot je jagoda na šlagu na vrhu torte koja se zove Mama ŠČ! i vjerujemo da će publika uživati u njemu. Redatelj je naš dugogodišnji suradnik, suborac, velikan hrvatske spotovske produkcije Radislav Jovanov Gonzo, koji je autor većine naših spotova. I ovog puta mu je, uz našu pomoć, pošlo za rukom napraviti vrhunski uradak", rekao je Zoran Prodanović Prlja o spotu.

Spot je u nekoliko dana skupio već 226 tisuća pregleda, a po komentarima pratitelja Eurovizije, Let 3 ima velike šanse za prolazak u finale ovog natjecanja.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 +22 Mila Horvat - 1 Celebrity Mila Horvat u badiću se izvijala u plićaku, ali pala je i jedna primjedba: "E, sada to ponovi sve, ali s boljom vidljivošću"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman, Keith Urban - 4 Nicole Kidman, Keith Urban Nicole Kidman, Keith Urban - 6 Nicole Kidman, Keith Urban - 1 +22 Tom Cruise Celebrity Poznato je zašto se Tom Cruise odbio pojaviti na Oscarima, želio je izbjeći susret s osobom koju nikako ne želi vidjeti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene