Kakvo iznenađenje!

Halid Bešlić pokazao je svoju brižnu stranu te ispunio životnu želju mlade Španjolke, ovome se nije mogla nadati!

Halid Bešlić Halid Bešlić Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Halid Bešlić In Magazin: Halid Bešlić - 7 Laura Marin - 4 Laura Marin - 3 Laura Marin - 2 Laura Marin - 1 In Magazin: Halid Bešlić - 2 In Magazin: Halid Bešlić - 3 In Magazin: Halid Bešlić - 4 In Magazin: Halid Bešlić - 5 +20 In Magazin: Halid Bešlić - 1 Galerija

Halid Bešlić uskoro će održati veliki koncert sarajevskoj Zetri, a nečime je posebno iznenadio jednu djevojku koja je njegov veliki fan.

Halid Bešlić 11. ožujka održat će veliki koncert u sarajevskoj dvorani ''Zetra'', a povodom ovog događanja posebno je iznenadio jednu djevojku.

Pogledaj i ovo Halid Bešlić rijetko je u javnosti Halid Bešlić suprugu je upoznao na početku karijere, vjenčali su se u trošnoj zgradi, a ona mu je svih ovih godina podrška iz sjene

Naime, legendarni pjevač odlučio je da će mu se na pozornici pridružiti Laura Marin, 18-godišnjakinja iz Španjolske koja je još kao dijete zavoljela glazbu s naših prostora te dobila želju da nauči jezik balkanskih država, prenosi Dnevni avaz.

''Za Lauru Marin sam saznao preko medija, u srce me dirnula ta njena priča o ovim prostorima, njenoj ljubavi prema našem jeziku, našoj muzici i našoj kulturi. Laura je svijetla točka u ova surova vremena. Odmah sam u dogovoru s menadžerom Nedimom Srnjom odlučio da je pozovem na koncert u Zetri. Zajedno ćemo za publiku izvesti neke od mojih hitova, a Laura će imati priliku da nekoliko dana uživa u šeheru'', rekao je Halid.

Laura je godinama učila svirati i pjevati pjesme s naših prostora, a svoje kratke videozapise na kojima svira i pjeva počela je objavljivati na TikToku i Instagramu. Za nju se brzo pročulo te je sve zanimalo kako zvuči ova mlada glazbenica, a među brojnim videozapisima tu su i obrade Halidovih pjesama koji joj je najdraži pjevač.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Marín (@zovemselaura)

Laura će biti jedna od gostiju na koncertu, a nastup je joj zasigurno ostati u pamćenju za cijeli život.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Aaron Taylor-Johnson i Brad Pitt - 1 Aaron Taylor-Johnson i Brad Pitt - 2 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 1 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 2 +18 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 3 Celebrity Žene gube glavu za mišićavim ljepotanom kojeg uspoređuju s Bradom Pittom, a on je ludo zaljubljen u 23 godine stariju suprugu

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 - 4 +25 Let 3 - 3 Celebrity Nezadovoljni Hrvati pokušavaju izbaciti Let 3 s Eurosonga: "Ne želim da moju zemlju predstavljaju muškarci koji se odijevaju poput žena"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene