Šuška se...

Gisele Bündchen samo nekoliko tjedana nakon razvoda već opet ljubi? Navodno je riječ o prijatelju bivšeg muža

Gisele Bundchen - 3 Gisele Bundchen - 3 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Gisele Bundchen - 2 Gisele Bundchen - 1 Gisele Bundchen - 4 Jeffrey Soffer - 1 Jeffrey Soffer - 3 Jeffrey Soffer - 2 Gisele Bündchen - 7 Gisele Bündchen - 6 Gisele Bündchen - 5 Gisele Bündchen - 3 +20 Gisele Bündchen - 2 Galerija

Gisele Bündchen viđena je u društvu novog muškarca samo nekoliko mjeseci nakon vijesti da se rastaje od svog supruga Toma Bradyja.

Manekenka Gisele Bündchen provodi svoje najbolje vrijeme nakon razvoda s Tomom Bradyjem. Gisele je fotografirana na Kostarici u smeđem kupaćem kostimu u kojem je pokazala svu svoju raskoš, a onda su je paparazzi uhvatili u društvu zanimljive osobe.

Pogledaj i ovo Tom Brady i Gisele Bündchen nakon 13 godina braka Razveo se jedan od najpoznatijih svjetskih parova, o njihovim bračnim problemima šuškalo se već neko vrijeme!

Gisele je šetala s dva muškarca te su u medijima odmah krenula šuškanja kako ima novu ljubav. Izvor blizak manekenki otkrio je o kome se radi.

"Gisele provodi vrijeme s Jeffreyjem Sofferom", rekao je izvor za Daily Mail.

On je vlasnik hotela Fontainebleau u Miamiju, a čini se da bi muškarac mogao pokazivati romantični interes za modela.

"Viđaju se već nekoliko mjeseci i tajno se sastaju otprilike jednom tjedno", govori izvor.

Također se navodi da su milijarder i Brady prvo postali prijatelji 2020. godine kada je bivši par kupio zemljište za gradnju kuće pored Sofferove vile u Miamiju. Brady se brzo sprijateljio s Sofferom i viđen je kako se druži s njim nekoliko puta, posljednji put krajem siječnja u društvu drugih prijatelja, uključujući Davida Beckhama.

Svi su pričali da je razvodu Gisele i Bradyja prethodila velika svađa zbog Bradyjeva povratka u NFL. Naime, Tom se prošle godine umirovio kao igrač američkog nogometa te je odlučio pomagati ekipi samo na treninzima. Ipak, čini se da je ljubav prema tom sportu pobijedila, pa se Brady nakon 40 dana mirovine vratio u igru, što je navodno veoma naljutilo Gisele.

Podsjetimo, Tom i Gisele postali su par 2006. godine, a vjenčali su se 2009. u Kostariki. Zajedno su dobili sina Benjamina i kćer Vivian, a Brady s bivšom partnericom Bridget Moynahan ima još i sina Jacka.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranko Ključanin - 1 Jadranko Ključanin - 2 Jadranko Ključanin - 3 Jadranko Ključanin - 11 +11 Jadranko Ključanin Nekad i sad Sjećate se zadarskog modnog mačka? Snimljen je nakon dugo vremena, a i danas plijeni pažnju svojom osebujnom pojavom! 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Pajčin - 1 Mia Pajčin - 2 Mia Pajčin - 3 Mia Pajčin - 4 +3 Mia Pajčin - 5 Celebrity Sestra nikad prežaljene pjevačice čija je smrt prije 13 godina potresla regiju nevjerojatno nalikuje na nju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene