Prezgodna!

Slavna ljepotica poslije razvoda baš uživa i izgleda odlično, a evo zašto su svi gledali u nju tijekom zadnjeg izlaska!

Gisele Bündchen - 4 Gisele Bündchen - 4 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gisele Bündchen - 2 Gisele Bündchen - 3 Gisele Bündchen - 5 Gisele Bündchen - 6 Gisele Bündchen - 7 Gisele Bündchen - 1 Gisele Bündchen i Tom Brady - 19 Gisele Bündchen - 5 Gisele Bündchen - 1 Gisele Bündchen - 2 +19 Gisele Bündchen - 3 Galerija

Gisele Bündchen paparazzi su snimili na svjetski poznatom karnevalu, a ona je imala što i pokazati.

Model Gisele Bündchen (42) nije mogla proći nezamijećeno na karnevalu u Rio de Janeiru.

Pogledaj i ovo Gisele Bündchen i izgleda fantastično! Slavna ljepotica ne tuguje nakon razvoda, čak uživa na mjestu na kojem ne bi svakome bilo svejedno

Snimljena je u društvu svojih prijateljica, a na sebi je imala uske bijele hlače na koje je kombinirala crop top te je tako sve poglede usmjerila na trbuh. 

Također je pokazala i besprijekornu figuru, a za to je zaslužna njezina zdrava prehrana, ali i brojni treninzi.

Lagani valovi i proljetne nijanse sijenila dodatno su začinile njezin stajling. 

Fotografije s karnevala objavila je i na svom Instagram profilu gdje je u opisu poručila:

"Bilo je tako posebno vratiti se na karneval i odati počast ovoj prekrasnoj proslavi naše brazilske kulture".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

"Kakva žena", "Goriš", "Prekrasna žena", "Diva", "Prelijepa", "Zlatna si", samo su neki od mnoštva komplimenta koje je zadobila od svojih pratitelja.

Ova seksepilna manekenka proteklih je nekoliko mjeseci punila medije nakon vijesti o rastavi nje i supruga Toma Bradyja.

42-godišnja Gisele nakon 13 godina braka razvela se od zvijezde američkog nogometa Bradyja, i to nakon što se o njihovu razvodu šuškalo neko vrijeme, a sve je bilo potvrđeno u kolovozu prošle godine, kada su se i sami oglasili na društvenim mrežama.

"Proteklih dana moja supruga i ja finalizirali smo svoj razvod nakon 13 godina braka. Ovu odluku donijeli smo prijateljski i zahvalni smo na vremenu koje smo proveli zajedno. Blagoslovljeni smo prekrasnom djecom, koja će nastaviti biti centar našeg svijeta u svakom smislu. Nastavit ćemo surađivati kao roditelji kako bismo im osigurali svu ljubav i pažnju koju zaslužuju. Odluku da okončamo svoj brak donijeli smo nakon puno promišljanja. To je, naravno, bilo bolno i teško, kao što je i za mnoge druge ljude diljem svijeta koji svakodnevno prolaze kroz isto. Ipak, jedno drugom želimo sve najbolje u novim poglavljima svojih života koja će tek biti ispisana. Ljubazno vas molimo za privatnost i poštovanje dok prolazimo kroz ono što nas očekuje u nadolazećim danima i tjednima", napisao je Brady u svojim pričama na Instagramu.

Sličnu objavu podijelila je i Gisele.

Svi su pričali da je razvodu prethodila velika svađa zbog Bradyjeva povratka u NFL. Naime, Tom se prošle godine umirovio kao igrač američkog nogometa te je odlučio pomagati ekipi samo na treninzima. Ipak, čini se da je ljubav prema tom sportu pobijedila, pa se Brady nakon 40 dana mirovine vratio u igru, što je navodno veoma naljutilo Gisele.

Podsjetimo, Tom i Gisele postali su par 2006. godine, a vjenčali su se 2009. u Kostariki. Zajedno su dobili sina Benjamina i kćer Vivian, a Brady s bivšom partnericom Bridget Moynahan ima još i sina Jacka.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Pinčić i Davor Guberović Doris Pinčić - 6 Doris Pinčić - 5 Doris Pinčić - 2 +17 Doris Pinčić - 3 Celebrity Doris Pinčić Guberović potvrdila da čeka treće dijete: ''Točno je, svi se radujemo još jednom malom biću''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i majka Marlene Willis - 6 Bruce Willis i majka Marlene Willis - 5 Bruce Willis i majka Marlene Willis - 3 Bruce Willis i majka Marlene Willis - 2 +28 Bruce Willis i majka Marlene Willis - 1 Celebrity Majka Brucea Willisa rastužila vijestima koje nijedna majka ne bi voljela čuti, glumčevo stanje sve je gore

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene