Što ju je rastužilo?

Pique izveo mlađahnu djevojku na večeru, a njezin neraspoloženi izraz lica pokvario je svu romantiku

Gerard Pique i Clara Chia Marti - 4 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 4 Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique i Clara Chia Marti - 6 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique i Shakira Gerard Pique i Clara Chia Marti Gerard Pique Gerard Pique Gerard Pique +12 Gerard Pique Galerija

Gerard Pique izašao je na spoj s novom mlađahnom djevojkom, koja baš i nije bila raspoložena za veečru.

Nogometaš Gerard Pique snimljen je na spoju s novom djevojkom Clarom Chijom Marti, a mlađahna PR agentica za večeru baš i nije bila raspoložena.

Pogledaj i ovo Gerard Pique i Clara Chia Marti Nije joj lako Piqueova nova djevojka opet se našla na udaru kritika, no ono što joj sada zamjeraju nema veze sa Shakirom!

Novi par večerao je u jednom restoranu u Španjolskoj, a nakon izlaska s večere paparazzi su uhvatili Clarino neraspoloženo lice pa mnoge zanima što je rastužilo novu ljubav nogometaša.

Gerard joj je za to vrijeme pridržavao torbicu i vodio je za ruku, a fotografije su objavile razne stranice na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barcelona family (@barcelona._family)

Piqueu je ova godina životna prekretnica, a osim što se saznalo za njegov preljub, Gerard je nedavno nakon dugo godina odlučio najaviti i prekid svoje sportske karijere u Barceloni.

U svibnju ove godine svijet je ostao razočaran nakon što se pročulo da je prevario i svoju bivšu partnericu Shakiru, s kojom ima dva sina.

Zajedno su bili 12 godina, no nikad nisu stali pred oltar, a mediji su dugo nagađali s kim je nogometaš prevario jednu od najljepših žena svijeta.

Nova Piqueova djevojka radi u njegovu PR timu, a navodno su se upoznali na poslovnim događanjima i hodaju već mjesecima. Vezu su držali u tajnosti što je bilo dulje moguće zbog Piqueove situacije sa Shakirom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 5 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 3 +25 Severina - 4 Celebrity Severina se skinula u minijaturni badić, a onim što je uslijedilo sve je raspametila: "Senzacionalno!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Harapin Zalepugin i Matija Vuica Tihana Harapin Zalepugin, Saša Zalepugin Tihana Harapin Zalepugin i suprug Saša Zalepugin - 3 Tihana Harapin Zalepugin i suprug Saša Zalepugin - 2 +25 Tihana Harapin Zalepugin i suprug Saša Zalepugin - 1 Celebrity Tihana Harapin Zalepugin nakon dugo se vremena oglasila o suprugu objavom koja tjera suze na oči

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene