Nova ljubav?

Kći Harisa Džinovića prvo se hvalila zanosnom linijom, a onda jednom fotografijom pokrenula šuškanja!

Đina Džinović - 3 Đina Džinović - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Đina Džinović - 14 Đina Džinović - 13 Đina Džinović - 7 Đina Džinović - 5 Đina Džinović - 4 Đina Džinović - 2 Đina Džinović - 8 Đina Džinović - 12 Đina Džinović - 11 Đina Džinović - 10 +20 Đina Džinović - 9 Galerija

Kći Harisa Džinovića Đina Džinović ponovno je raspametila svoje pratitelje na društvenim mrežama u bijeloj odjevnoj kombinaciji koja je istaknula njezine obline.

Mlada kći Harisa Džinovića Đina Džinović ponovno je raspametila svoje pratitelje na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Haris Džinović Ne voli se isticati Svima je već poznato tko je kći Harisa Džinovića, no evo kako izgleda njegov sin!

18-godišnja Đina objavila je nekoliko fotografija u uskoj bijeloj haljini koja je istaknula njezinu figuru, a fotografirala se ispod svjetla koje je napravilo sjene te posebno usmjeravalo pozornost na njezine obline.

U opisu je poželjela pomalo neobičnu želju: ''Bože, molim te, učini me najvećom zvijezdom na svijetu'' te dodala emotikone maski.

U komentarima joj se javio jedan pratitelj i poručio: ''Budi oprezna s onim što želiš'', dok je ostali nisu prestali hvaliti.

''Ljepotaaa'', ''Svee'', ''Riba i pol'', pisali su joj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Osim ovih zavodljivih fotografija, Đina je u pričama na Instagramu podijelila i nekoliko videozapisa na kojima vježba u teretani, a tu je posebno istaknula svoju stražnjicu u crnim tajicama.

Potom je krenula u izlazak, a onda je objavila i fotografiju s novim dečkom. Fotografirala je njihove noge dok su sjedili, a on joj je stavio ruku na bedro, što je Đina podijelila, označila ga i stavila emotikon plavog srca.

Prije nekoliko mjeseci šuškalo se da je Đina u vezi s reperom Voyageom te su jednom i zajedno viđeni kako prisno šeću Beogradom, ali čini se da je 18-godišnjakinja sada pronašla novu ljubav.

Đina se na Instagramu voli pohvaliti svojim izgledom, a isprva se susretala s mnoštvom negativnih komentara te niti njezin otac nije podržavao život koji je vodila na društvenim mrežama, pa je nedavno za Avaz.ba folk-pjevač priznao što misli o fotografijama koje dijeli njegova mezimica:

"Ona je lijepa djevojka, ne treba se fotografirati kao starlete niti to radi. Bitno je da sve što radi radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, porodici i kakav dojam ostavlja na druge."

Haris je u braku s Melinom, a zajedno imaju Đinu i sina Kana.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Tomica Petrović - 4 Severina i Tomica Petrović - 3 Severina i Tomica Petrović - 2 Severina i Tomica Petrović - 1 +22 Severina - 9 Celebrity Seve pokazala kamo je odvela sina za rođendan, a pohvalila se i da je povela sebi najdražeg muškarca

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Vera Wang - 1 Vera Wang - 2 Vera Wang - 4 Vera Wang - 3 +19 Vera Wang - 7 Nekad i sad Rijetki vjeruju da ima 73 godine i čude se njenoj mladolikosti, ali sada je pokazala kako stvarno izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene