Evo što on misli!

Kći Harisa Džinovića zbog vrućih fotki zvijezda je društvenih mreža: "Ona je lijepa djevojka, nije kao starlete"

Đina Džinović Đina Džinović Đina Džinović/Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Đina Džinović - 3 Đina Džinović - 2 Đina Džinović - 4 Haris i Melina Džinović - 4 Haris i Melina Džinović Haris i Melina Džinović - 5 Haris i Melina Džinović - 3 Haris i Melina Džinović - 2 Haris i Melina Džinović - 1 Melina Džinović +4 Melina i Haris Džinović - 4 Galerija

Haris Džinović komentirao objave svoje kćeri Đine Džinović na društvenim mrežama koju prati više od 150 tisuća ljudi.

Kći jednog od najpopularnijih pjevača ovih prostora Harisa Džinovića, 18-godišnja Đina Džinović velika je zvijezda na društvenim mrežama gdje se hvali svojom ljepotom i luksuznim načinom života, a njezine atraktivne fotografije na kojima pozira sređena od glave do pete izazivaju veliku pozornost.

Pogledaj i ovo Đina Džinović vidi se na koga je! Kći Harisa Džinovića objavila fotografiju svoje prelijepe majke: "Bolja je riba od svih nas zajedno"

Njezin otac Haris progovorio je o toj temi u intervjuu za Avaz i priznao kako nema ništa protiv objava koje dijeli na društvenim mrežama.

"Ona je lijepa djevojka, ne treba se fotografirati kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi, radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, porodici i kakav utisak ostavlja na druge", zaključio je Haris u intervjuu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Mladu influencericu na TikToku prati više od 100 tisuća ljudi, dok na Instagramu broji gotovo 50 tisuća pratitelja, a najčešće se na društvenim mrežama hvali svojim luksuznim načinom života.

Đina je inače pratiteljima je priznala i da već ima filere u usnama nakon što je netko primijetio kako djeluju napuhano i neprirodno. Inače, Đina dugo vremena nije smjela imati profile na društvenim mrežama jer joj je to branila majka Melina, ali onda je nakon nekog vremena popustila njezinim molbama.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić - 2 Luka i Vanja Modrić - 1 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 6 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 2 +11 Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Celebrity Vanja Modrić pokazala noge u kratkoj bijeloj haljini i zasjenila supruga Luku na dodjeli nagrada!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 4 +8 Milica Pavlović - 5 Zanimljivosti Srpska pjevačica izazvala pravi kaos na maturalnoj večeri, ispunila je obećanje jednom mladiću!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene