Održala svoju riječ!

Srpska pjevačica izazvala pravi kaos na maturalnoj večeri, ispunila je obećanje jednom mladiću!

Milica Pavlović Milica Pavlović Borislav Zdrinja/ATAImages 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 5 Milica Pavlović - 6 Milica Pavlović - 7 Milica Pavlović (Foto: Instagram) Milica Pavlović (Foto: Instagram) Milica Pavlović (Foto: Instagram) +2 Milica Pavlović (Foto: Instagram) Galerija

Milica Pavlović bila je glavna zvijezda jedne maturalne večeri u Banjoj Luci gdje se pojavila kao pratnja jednom maturantu.

Popularna srpska pjevačica Milica Pavlović bila je pratnja maturantu Srđanu Adamoviću na njegovoj maturalnoj večeri i time ispunila obećenje koje je dala učenicima Elektrotehničke škole Banja Luka.

Pogledaj i ovo Milica Pavlović - 1 "Boginja u novom sjaju" Jedna od najljepših srpskih pjevačica pokazala novu promjenu na sebi: Više nije vatrena plavuša, vratila se na imidž s kojim su je svi zavoljeli!

Milica je blistala u glamuroznoj haljini s dekolteom ispod koje nije nosila grudnjak, a nitko od okupljenih nije propustio priliku da se fotografira s njom, dok Srđan nije skidao osmijeh s lica dok mu je šaputala na uho i držala ga za ruku.

Prema pisanju portala Alo! bilo mu je drago što mu je pripala čast da baš on povede Milicu na maturalnu večer.

Milica je inače jedna od najpopularnijih pjevačica u Srbiji. Dobila je nadimak "seksi señorita" po svojoj pjesmi, a njezini su nastupi često rasprodani. Rodila se u Švicarskoj, a kao dijete se preselila u Srbiju kad su joj se roditelji razveli.

Nakon srednje škole ponovno je otišla k ocu da ne izgubi strano državljanstvo, no kasnije se odlučila ipak na život u nama susjednoj zemlji.

Pjevačica često privlači pozornost svojim seksi načinom odijevanja i glazbenim spotovima.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić - 2 Luka i Vanja Modrić - 1 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 6 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 2 +11 Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Celebrity Vanja Modrić pokazala noge u kratkoj bijeloj haljini i zasjenila supruga Luku na dodjeli nagrada!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 11 Rita Ora - 13 Rita Ora - 12 Rita Ora - 10 +10 Rita Ora - 9 Celebrity Vezice topića jedva su joj pridržavale grudi, a pored ovakvog dekoltea njen zanimljiv kroj pao je drugi plan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene