rijetka zajednička fotka

Kći Harisa Džinovića zbog seksi fotki obitelji zadaje glavobolje, dok se njezin brat uglavnom skriva od medija!

Đina Džinović Đina Džinović Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Đina Džinović - 1 Đina Džinović - 2 Đina Džinović - 3 Đina Džinović - 4 Đina Džinović - 5 Đina Džinović - 6 Đina Džinović - 7 Đina Džinović - 8 Đina Džinović - 9 Đina Džinović - 10 +11 Đina Džinović - 11 Galerija

Đina Džinović postala je zvijezda društvenih medija, no rijetke su prilike kada se može vidjeti njezin brat, koji se ne voli pojavljivati u javnosti.

Kći popularnog pjevača Harisa Džinovića, Đina, zbog svojih fotografija na društvenim mrežama prava je atrakcija. 

Pogledaj i ovo Đina Džinović - 3 Nova ljubav? Kći Harisa Džinovića prvo se hvalila zanosnom linijom, a onda jednom fotografijom pokrenula šuškanja!

Primjerice, jedna od tih fotografija je ona na kojoj pozira na plaži u crnoj uskoj haljini s visokim prorezom, koja je posebno istaknula njezine duge i vitke noge, a gornji prorezi naglasili su raskošno poprsje. 

"Malo tamnija", napisala je ispod objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

"Zgodnica", "Aaa prelijepa", "Divna si", "Prava zavodnica", "Goriš", pisali su joj njezini obožavatelji. 

Na Instagramu je prati gotovo 100 tisuća fanova, a rado dijeli izazovne fotografije u badićima ili one iz izlaska. Ove godine proslavila je i svoj 18. rođendan.

Nedavno je podijelila i fotografiju sa svojim bratom Kanom, koji se za razliku od nje potpuno skriva i drži podalje od javnosti. 

"Htjela sam vam pokazati svog brata, ali je pobjegao", snimila je prošle godine na TikToku, a sada ga je napokon uspjela nagovoriti da se zajedno uslikaju te je poručila: "Lolo moj". 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Kan ima 17 godina i trenira košarku, a mnogi su u komentarima pisali kako jako nalikuje na oca Harisa. 

Đina se isprva susretala s mnoštvom negativnih komentara, a niti njezin otac nije podržavao život koji je vodila na društvenim mrežama, pa je nedavno za Avaz. ba folk-pjevač priznao što misli o fotografijama koje dijeli njegova mezimica:

"Ona je lijepa djevojka, ne treba se fotografirati kao starlete niti to radi. Bitno je da sve što radi, radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, porodici i kakav utisak ostavlja na druge."

Haris je u braku s Melinom, a zajedno imaju Đinu i Kana. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Arijana Podgajski Arijana Podgajski Arijana Podgajski Arijana Podgajski - 5 +25 Arijana Podgajski - 6 Celebrity Naša misica u seksi bikiiju istaknula je raskošne obline, ovo su fotke zbog kojih joj predviđaju svjetski uspjeh!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dara Bubamara Dara Bubamara Dara Bubamara Dara Bubamara +16 Dara Bubamara Zanimljivosti Poznata folk-zvijezda ispod prozirne oprave pokazala oskudno donje rublje, a bujni dekolte bilo je teško ne uočiti!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene