Hm?

Prelijepa kći Harisa Džinovića potaknula je priče o novoj ljubavi, šuška se da je zavela mladog srpskog repera

Đina Džinović Đina Džinović Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Đina Džinović - 8 Đina Džinović - 1 Đina Džinović - 9 Đina Džinović - 10 Đina Džinović - 11 Đina Džinović - 12 Đina Džinović - 13 Đina Džinović - 7 Đina Džinović - 6 Đina Džinović - 5 +10 Đina Džinović - 4 Galerija

Kćerka Harisa Džinovića, Đina Džinović, već je nekoliko mjeseci pod povećalom zbog navodne veze s mladim srpskim reperom Voyageom.

Kći Harisa Džinovića proteklih nekoliko mjeseci privlači veliku pažnju medija zbog svog izgleda, a sada je tema i njezin ljubavni život o kojem se previše ne može otkriti.

Pogledaj i ovo Haris Džinović - 2 nema pauze za njega! Haris Džinović usred skandala oko razvoda odlučio je odvratiti misli na način kako samo on zna, pogledajte kakvu je feštu napravio u poznatom restoranu!

Međutim, po pisanju srpskih i bosansko-hercegovačkih medija, Đina Džinović je već nekoliko mjeseci u vezi s mladim srpskim reperom Voyageom.

Đina je jednom prilikom rekla kako su ona i Voyage više kao brat i sestra te se samo vole družiti, ali komentari prolaznika ipak pokazuju nešto više. Da su u vezi, više je dokazala i večera na koju su izašli u jednom restoranu u Gardošu. Viđeni su i kako zagrljeni šetaju Zemunom, a izvor ih je vidio i da razmjenjuju poljupce dok su odmarali uz jato labudova na rijeci.

''Svima koji su se te noći zatekli na Gardošu bilo je jasno da su njih dvoje u vezi, daleko je to od prijateljstva. Poslije romantične šetnje oni su, držeći se za ruke, došli u restoran. Sjedili su jedno pored drugog, često su se grlili, a u jednom trenutku pao je i poljubac. Bili su baš opušteni, jer je lokal bio skoro prazan. Poslije večere, zagrljeni su otišli, svo vrijeme se smješkajući jedan drugom'', rekao je izvor za Novosti Magazin.

Đina se na Instagramu voli pohvaliti svojim izgledom, a isprva se susretala s mnoštvom negativnih komentara te niti njezin otac nije podržavao život koji je vodila na društvenim mrežama, pa je nedavno za Avaz.ba folk-pjevač priznao što misli o fotografijama koje dijeli njegova mezimica:

"Ona je lijepa djevojka, ne treba se fotografirati kao starlete niti to radi. Bitno je da sve što radi, radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, porodici i kakav utisak ostavlja na druge."

Haris je u braku s Melinom, a zajedno imaju Đinu i Kana kojeg je i Đina nedavno pokazala na njihovoj zajedničkoj fotografiji.

Mihajlo Veruović Voyage je postao poznat po turbulentnom prekidu veze sa srpskom pjevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom.

Dok su bili zajedno, skupa su osvojili estradnu scenu te izbacili nekoliko velikih hitova poput "C'est La Vie", "Pancir", ''Dam'' i ''Budi tu'', a nakon što su zajedno izgradili karijeru, krajem 2020. godine njihova veza je pukla, samim time i suradnja, i prekidom su slomili srca mnogobrojnih obožavatelja.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 9 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 1 +11 Ana Gruica Uglešić Celebrity Poznata Splićanka pozirala sa suprugom i bivšim partnerom, pa pokrenula lavinu komentara: "Osmijesi se svima ne mogu namjestiti"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna Madonna Madonna Madonna - 8 +2 Madonna Celebrity Stvarnost nema veze s Instagramom: Madonna bez filtera i fotošopa izgleda kao druga osoba, pogledajte fotke koje su zaprepastile javnost!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene