Nije baš sretna...

Supruga Harisa Džinovića otkrila što misli o provokativnim fotografijama svoje kćerke: ''Teško se nosimo s tim...''

Melina i Haris Džinović Melina i Haris Džinović Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Melina i Haris Džinović - 1 Melina i Haris Džinović - 4 Melina i Haris Džinović - 3 Melina i Haris Džinović - 2 Đina Džinović - 13 Đina Džinović - 12 Đina Džinović - 11 Đina Džinović - 10 Đina Džinović - 9 Đina Džinović - 7 +14 Đina Džinović - 6 Galerija

Majka mlađahne Đine Džinović nije sretna kako se mediji odnose prema njezinoj kćerki na golišave fotografije koje voli objavljivati na društvenim mrežama.

Medijima je puno pozornosti proteklih nekoliko mjeseci privukla mlađahna kćerka pjevača Harisa Džinoviža Đina Džinović.

Pogledaj i ovo Haris Džinović snimljen u centru beograda Internetom kruži zanimljiva snimka Harisa Džinovića s ulice, svi se pitaju što to pije

Đina na svojim društvenim mrežama voli objavljivati svoje golišave fotografije, a njeni roditelji, čini se, baš i nisu sretni zbog toga.

Popularni tata već je jednom prilikom rekao što misli o fotografijama svoje Đine.

"Ona je lijepa djevojka, ne treba se fotografirati kao starlete, niti to radi. Bitno je da je sve što radi, radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, porodici i kakav utisak ostavlja na druge", zaključio je Haris u intervjuu.

Njena majka Melina Džinović protivi se objava svoje kćerke, piše Dnevni avaz.

''Ne nosim se uopće kao majka s tim, opet naglašavam, jednostavno ovo novo doba i kako je sve to medijski ispraćeno se meni ne dopada i nisam zadovoljna. Vidjet ćemo kako će sve to ići. Jako se teško borimo s tim i slažemo, baš se navikavamo, sad smo i mi u tom teškom periodu'', komentirala je kako mediji pišu o Đini.

Kao i svaka majka, boji se da će ljudi krivo tumačiti njeno dijete s obzirom na natpise, a Đina se isprva i susretala s puno negativnih komentara na njene objave.

Ipak, to je nije spriječilo da nastaviti objavljivati ono što voli, a ponekad ima potpuno pravo s obzirom na njenu prirodnu ljepotu koju ima.

Podsjetimo, Haris u braku s Melinom ima i 17-godišnjeg sina Kana.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Kovačević - 1 Maja Kovačević - 2 Marijana Seifert Marijana Seifert +23 Marijana Seifert Celebrity Sestra Marijane iz Big Brothera: ''Saznali smo 99 posto toga i nekako to pokušavam prihvatiti, dobili smo sliku''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Lisac - 2 Josipa Lisac - 3 Josipa Lisac - 3 Josipa Lisac - 2 +16 Josipa Lisac - 1 Celebrity Josipa Lisac kakvu još nismo vidjeli, pogledajte kako se snašla u neočekivanoj ulozi na videu koji je objavila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene