Vijest je sve šokirala

Poznati Hrvati potreseni velikom tragedijom u Beogradu: ''Prestravljena sam, zagrlite svoje klince...''

Nina Badrić Nina Badrić Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić na Instagramu Nevena Rendeli na Instagramu Severina - 1 +0 Nina Badrić Galerija

Poznati Hrvati i Hrvatice šokirani su tragedijom koja se dogodila danas u beogradskoj osnovnoj školi, na svojim društvenim mrežama obiteljima žrtava izrazili su sućut.

Tragedija u beogradskoj osnovnoj školi danas je šokirala cijelu balkansku regiju. Maloljetni napadač okončao je život svojih kolega i zaštitara, a na ovaj postupak nitko ne može ostati ravnodušan.

Pogledaj i ovo Nina Badrić Komentirala i Matanića Nina Badrić progovorila o teškoj temi: "Doživjela sam ucjene i zastrašivanja moćnih muškaraca, pokušali su me slomiti"

Rastuženi ovim činom, brojni naši poznati odali su počast žrtvama pokolja i oglasili se na društvenim mrežama. Iznijeli su svoje mišljenje i ljutnju zbog svijeta u kojem današnja djeca odrastaju te izrazili sućut obiteljima žrtava.

''Duboka sućut obiteljima nastradalih… Ovo je tragedija svih nas'', napisala je pjevačica Nina Badrić uz fotografiju svijeće i datuma koji će ostati zapamćen.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

''Kakva tuga. Kakva tragedija. Do jučer smo ovakve stvari čitali o dalekim Amerikama, kao ljudi suosjećali, ali i mislili ne može se to kod nas dogoditi. Ne mogu se oteti dojmu da smo kao društvo generalno posrnuli, a što naša djeca gledaju, kako razgovaraju, s kime se druže, kakve vrijednosti im usađujemo??? Preispitujemo li se dovoljno?? Iskrena sućut obiteljima stradalih. Iskrena sućut i roditeljima ovog mladića. Dao Bog da nikad više ovakve vijesti ne pročitamo i da nitko više ovakvo što ne doživi'', poručila je glumica Marijana Mikulić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic)

Kratko se javila i Nevena Rendeli.

''Nemam riječi. Nemam ništa pametno za reći. Roditelji i djeca držite se'', napisala je Nevena Rendeli Vejzović.

''Prestravljena sam. U mislima s roditeljima nesretno stradale djece. I djece koja su svjedočila ovom užasu…'' napisala je glumica Nataša Janjić Medančić te dodala.

''Kakav je ovo svijet u kojem djecu odgajamo? U sedmom razredu slali smo rukom pisane ljubavne poruke, a novaca smo imali tek za jednu krafnu pod velikim odmorom. Sok smo dijelili na gutljaje tko bi imao da ga kupi. Kakvu djecu odgajamo? I u kakav ih svijet dovodimo!? Obijest i poremećena stvarnost dijagnoze su naših potomaka, a mi smo ti koju su ih zalijevali. Prestravljena sam'', završila je te za svoju profilnu fotografiju stavila crnu pozadinu.

Ida Prester također je objavila fotografiju svijeće te u opis napisala: ''Nema riječi. Zagrlite svoje klince danas najjače što možete. I pričajte s njima puno puno do dugo u noć. Beograde, srce mi se slama…''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Društvenim mrežama šire se poruke podrške i drugih poznatih, a Severina je nakon ovog događaja otkazala svoj koncert u Beogradu.

''Kada se dogodi riječima neopisiva tragedija, kada odrasli zanijeme, kada tužna tišina zavlada, pjesma mora utihnuti i svi se moramo pokloniti nevinim žrtvama. Jedino primjereno u ovom trenutku je odgoditi svaki koncert, pa tako i moj, koji se trebao održati u The Babe Hotelu u Beogradu. Iskrena sućut svima koji su danas izgubili nekoga svog…'' napisala je.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Padma Lakshmi Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) +7 Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Celebrity Zbog novih fotki u badiću nitko ne vjeruje da ona ima 52 godine, a ispunio joj se i veliki san: "Nikad me nisu ni zvali za ovakvo nešto"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić - 1 +26 Franka Batelić - 2 Celebrity Pogledajte Frankinu reakciju na njezinu čudnu fotografiju s Ćorlukom, pokazala je kako se nosi sa šalama na svoj račun!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene