naočita ekipa

Dio su hita koji je zaludio gledatelje: Tko su muškarci koji su u rekordnom roku stekli svjetsku slavu i hordu obožavateljica?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serija "Ulica krijesnica", koja obara rekorde gledanosti, ima naočitu glumačku ekipu u kojoj su Ben Lawson, Jon-Michael Ecker i Brandon Jay McLaren.

Nova serija "Ulica krijesnica", koja je nastala po istoimenom bestselleru Kristin Hannah, obara rekorde gledanosti, a osim dirljivom prijateljskom pričom privlači pozornost i naočitim glumcima. 

Pogledaj i ovo showbuzz dirljiva priča Spojila ih je životna tragedija, iako su potpuna suprotnost: Njihovo prijateljstvo se našlo na najtežoj kušnji

Jedan od njih je Ben Lawson (41), koji je utjelovio Kateina muža i Tullyina šefa Johnnyja Ryana. "Ima tu mračnu stranu. Posjeduje dosta egzistencijalne ljutnje i nalazi se negdje gdje ne želi biti. No također je zabavan i voli te djevojke i njihov ga svijet ponese", objasnio je Ben što ga je privuklo toj ulozi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Lawson (@bennyvegas)

Ben je dao svom liku malo australske note i drago mu je što je to mogao jer se ne podudara s knjigom. Glumac ima sve veću vojsku obožavateljica i broj njegovih pratitelja na Instagramu raste te ih je trenutačno više od 50.000. Njih će razveseliti što Lawson nije u vezi, a dosad nije bio ni u braku niti ima djecu. Prošle godine iznenadio je javnost knjigom "To my country". 

Pozornost je privukao i Jon-Michael Ecker (37), koji igra Maxa Brodyja, u kojeg se Tully zaljubi. Brazilsko-američkog glumca može se gledati u seriji "Chicago u plamenu", meksičkoj verziji "Tračerice", "Narcosu" te "Južnjačkoj kraljici". Jon je od 2019. u vezi s kolegicom i manekenkom Laurom James (30). 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jon Ecker (@jonecker)

Patrick Sabongui (46) tumači zgodnog Tullyina profesora s kojim je ona kasnije u vezi. Kanadski glumac, kaskader i učitelj glume najpoznatiji je po svojim ulogama u serijama "Flash", "Domovina" i "Beyond". Patrick je od 2002. u vezi s kolegicom Kyrom Zagorsky (44) te imaju dvoje djece. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patrick Sabongui (@patricksabongui)

Dio je naočite glumačke postave i Brandon Jay McLaren (39), koji je utjelovio Travisa. Poznat je po svojim ranijim ulogama u serijama "Blade", "Erica", "Ubojstvo", "Graceland" i "Nerealno". Iza sebe ima brak s Miekom Tennant i, koliko je poznato, Kanađanin je trenutačno slobodan. 

Još je jedan kanadski glumac dio serije, riječ je o Andresu Josephu (28). On tumači fotografa Gideona Vegu, kojeg privuče Kate na njihovu poslu, a ranije je glumio u serijama "The InBetween", "Dobri doktor" and "21 Thunder".

Inače, iako Netflixova serija "Ulica krijesnica" obara rekorde gledanošću i srušila je s prvog mjesta "Bridgerton", mnogi obožavatelji knjige Kristin Hannah razočarani su jer je priča dosta izmijenjena. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene