Ostvario mu se san

U "Čuvarima formule" njegov je lik najveseliji, a zbog jedne je stvari na snimanju bio prestravljen: "Upoznao sam sve nivoe stresa"

Ognjen Mićović Ognjen Mićović Dejan Rakita/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ognjen Mićović Ognjen Mićović i ekipa filma Čuvari formule - 9 Čuvari formule - 8 Čuvari formule - 10 Film Čuvari formule Film Čuvari formule - 1 Film Čuvari formule Čuvari formule - 1 Čuvari formule - 2 +10 Čuvari formule - 3 Galerija

Ognjen Mićović u "Čuvarima formule" glumi mladog znanstvenika, a sada je otkrio detalje sa snimanja hit-filma i kako se pripremao za svoju ulogu.

Novi film redatelja Dragana Bjelogrlića "Čuvari formule" postao je hit od prvih dana prikazivanja u kinima naše regije, baš kao i njegovi glumci koji su prikazali nesreću do koje je došlo u Institutu za nuklearne nauke "Vinča" pokraj Beograda.

Među njima je i Ognjen Mićović koji je utjelovio mladog znanstvenika iz sela kod Čačka Života Vranića, a koji ne krije koliko mu je drago što je dobio tu priliku i što je film ostvario takav uspjeh.

"Sretan sam i zaista mi je drago što mi se javljaju ljudi koji mi čestitaju i kažu da su veoma emotivno primili film. Zadovoljan sam kako svi prihvaćaju i reagiraju na našu priču", izjavio je Ognjen za emisiju "Pokreni se'' za TV Nova.

Kaže i da mu je snimanja bilo sjajno i da se i sam bacio na istraživanje za svoju ulogu.

"Išao sam u selo Mojsinj odakle je moj lik i u Mrčajevce koje je odmah pored, gledao sam filmove iz pedesetih, šezdesetih… Rad sa Bjelom i svim ostalim kolegama bio je sjajan i inspirativan. Moja generacija je bila puno obrazovanija, bilo bi dobro da se ugledamo na njih, na primjer po pitanju čitanja knjiga. Života je najvedriji i najoptimističniji lik u ovom filmu i te osobine jako su slične mojima jer sam i ja uvijek pozitivan i često uveseljavam kolege. Bjela je uradio dobar kasting", zaključio je Ognjen.

Otkrio je i kako je zbog poznatih i iskusnijih glumačkih imena poput Raše Bukvića i Dragana Bjelogrlića imao tremu i kako mu je prvi dan snimanja bio pomalo stresan.

"Upoznao sam sve nivoe stresa na snimanju "Čuvara formule“. Dosta sam se bojao, imao sam puno nesigurnosti i bojao sam se da će me otpustiti iz ekipe. Vremenom sam se ipak opustio uz svoje kolege i kada smo doživjeli prvi pljesak u Švicarskoj, na festivalu u Locarnu, to je bilo nešto čarobno, nešto što nisam mogao ni sanjati", dodao je Ognjen.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna - 1 Madonna - 13 Madonna - 7 Madonna - 1 +26 Madonna - 2 Celebrity Vulgarna snimka Madonne i plesačice zgrozila je njezine fanove: ''Kao da gledam svoju baku da to radi, ovo je tako neugodno gledati!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt - 1 Brad Pitt - 2 Brad Pitt - 3 Pax Jolie Pitt i Brad Pitt - 5 +25 Brad Pitt i Angelina Jolie s djecom Celebrity Evo kako je Brad Pitt reagirao na gnjusne optužbe svojega sina, oglasili se i njegovi bliski prijatelji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene