netflixove zvijezde

Triler o kojem ovih dana svi pričaju sniman je na brojnim lokacijama u Splitu, poznatoj tračerici društvo su radili i naši glumci

Leighton Meester ( Foto: Instagram) Leighton Meester ( Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Leighton Meester ( Foto: Instagram) Leighton Meester (Foto: Getty Images) Leighton Meester i Adam Brody (Foto: Getty) +0 Leighton Meester i Adam Brody (Foto: Getty) Galerija

Leighton Meester glavna je zvijezda filma snimanog u Hrvatskoj o kojem posljednjih dana svi pričaju, a uz nju su se pojavila i neka domaća lica.

"The Weekend Away" ovih je dana najgledaniji Netflixov film u Hrvatskoj, što nimalo nije čudi obzirom na činjenicu da se upravo na našoj obali i snimao. Glavna zvijezda filma je poznata "Tračerica" Leighton Meester, a osim nje u filmu se mogu vidjeti i brojna domaća glumačka lica.

Pogledaj i ovo Amir Bukvić Uz bok svjetskim zvijezdama Amar Bukvić objavio fotografiju s omraženom "Tračericom" te otkrio kako su provodili vrijeme iza kamera

Amar Bukvić ima jednu od važnijih uloga, a uz kolegicu Ivu Mihalić pojavio se i mladi glumac Marko Braić.

Radnja filma temelji se na romanu autorice Sare Alderson, a u njezinu se središtu nalaze dvije prijateljice koje u Split dolaze na odmor iz snova koji postaje pravna noćna mora kada jedna od njih biva ubijena.

Film nije pokupio dobre kritike te su ga mnogi ocijenili lošim, a na IMDB-u ima ocjenu 5,6. Na istoj platformi mnogi su komentirali da su očekivali više od samoga filma, no upravo Split ih je oduševio te su redom komentirali kako je "The Weekend Away" dao posebnu čar Splitu, koji je po svima ionako predivan grad.

Meester i ekipa film su snimali od 31. svibnja do 2. srpnja prošle godine na nekoliko lokacija u Splitu, ali i južnije. Dioklecijanova palača, Peristil, Matejuška, Splitska Riva, Noćni klub Zenta i Crkva svetog Vlaha u Dubrovniku samo su neke od znamenitosti koje su prikazane u Netflixovom filmu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 1 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 3 +4 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 4 Celebrity Zgodni Marko je surađivao i sa svjetskim zvijezdama, a otkriva i koliko mu znače laskavi komentari s Instagrama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene