U plesu preko 30 godina!

Zgodni Marko je surađivao i sa svjetskim zvijezdama, a otkriva i koliko mu znače laskavi komentari s Instagrama!

Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 3 Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 1 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 3 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 4 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 3 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 1 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 2 +0 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 4 Galerija

Marko Ciboci jedan je od članova žirija showa "Ples sa zvijezdama", a u razgovoru za DNEVNIK.HR otkrio je koliko se veseli novom izazovu i koliko je ples obilježio njegov život.

Uspješni i talentirati plesač Marko Ciboci član je žirija nove sezone showa "Ples sa zvijezdama", a društvo će mu praviti i plesači i koreografi Larisa Lipovac i Igor Barberić, te pjevačica Franka Batelić.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ples sa zvijezdama - 8 ''Ako pokažemo milost...'' Ples sa zvijezdama vraća se na male ekrane! Je li ostatak žirija uspio smekšati Marka Cibocija?

Marko je u plesnim krugovima već dobro poznat i osvojio je brojne nagrade, ali tek će se sada predstaviti široj publici.

"U plesu sam preko 30 godina, od plesnih stilova prošao sam kroz ritmiku i balet te suvremeni ples, no stilovi u kojima sam se profilirao su latinskoamerički i standardni plesovi te Theater Arts u kojem sam i finalist Svjetskog Kupa. Osim plesne edukacije, magistrirao sam hortikulturu na Agronomskom Sveučilištu u Zagrebu, certificirani sam koreograf te sam trenutno u fazi pripreme doktorskog rada na polju Plesne Psihologije u Londonu", otkrio nam je Marko.

Ne krije koliko ga veseli to što će biti član žirija, a otkrio nam je i što će mu biti najveći izazov.

"Biti član žirija u novoj sezoni Plesa sa zvijezdama me izrazito veseli iz nekoliko razloga. Prvi je taj što volim biti dio projekta gdje se promiče plesna kultura i pozitivna energija, a drugi je taj što ću biti dio plesnog projekta u zemlji gdje sam rođen i gdje sam odrastao", priznao je Marko.

U plesu je ostao i nakon što je završio natjecateljsku karijeru i osnovao je Nacionalno Plesno Vijeće Hrvatske te raznih drugih projekata, radi i kao plesni sudac, jesmo li nešto preskočili i na što je najponosniji?

"Svaki projekt donosi specifične izazove, mogu reći da sam izrazito sretan i zadovoljan sa svakim projektom koji je svojom realizacijom pomogao nekome na polju plesne umjetnosti. Trenutno od većih projekata mogu istaknuti da je u pripremi zajednički projekt između europske i azijske plesne industrije", natuknuo je Marko.

Marko je radio s domaćim i svjetskim zvijezdama, a evo koga bi posebno izdvojio.

"U Hrvatskoj sam imao zadovoljstvo raditi na projektu s violončelisticom Anom Rucner, a iz svijeta bih izdvojio suradnju s gradonačelnicom i gradskim kulturnim uredom Las Vegasa gdje sam imao priliku surađivati s nekoliko svjetskih poznatih glazbenika", pohvalio se Marko.

Pandemija koronavirusa koje je prije dvije godine promijenila svijet, utjecala je i na njegov rad.

"Nažalost pandemija je negativno utjecala na sveukupnu svjetsku plesnu industriju pa tako i plesnih umjetnika, no za vrijeme pandemije imao sam puno slobodnog vremena u kojemu sam kreirao nove projekte", izjavio je Marko.

Na Instagramu dobiva puno komplimenata na račun izgleda, laska li mu to?

"Mislim da je ljepota definitivno u očima promatrača, te smatram da ljudska ljepota u prvome redu dolazi iznutra, no ukoliko netko smatra da mu sviđa ono što vidi, onda se ja ne mogu buniti", zaključio je sa smiješkom.

Show "Ples sa zvijezdama" sigurno će mu donijeti još veću popularnost.

"U prvome redu, uopće ne razmišljam o popularnosti nego se veselim novome iskustvu i pozitivnoj energiji kojom će show zračiti i povezivati ljude, a mislim da je upravo to potrebno za gledatelje u ovim vremenima", zaključio je.

Marko je oko privatnog života dosta tajanstven i ne voli otkrivati puno detalja o sebi.

"Privatni život? Hmmm, jako volim čokoladu sa čokoladom u čokoladi, na čokoladi i po mogućnosti s preljevom od čokolade, a ne smijem jesti slatko. I sretno sam zauzet", izjavio je tajanstveno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene