Tko bi bio najbolji?

ANKETA: Koga biste voljeli vidjeti kao sljedećeg Jamesa Bonda? Ovo su imena koja se trenutačno puno spominju

Idris Elba (Foto: Profimedia) Idris Elba (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Idris Elba (Foto: Profimedia) Idris Elba (Foto: Getty Images) Tom Hardy (Foto: Getty Images) +0 Richard Madden (Foto: AFP) Galerija

Harry Styles, Tom Hardy, Rege-Jean Page i Idris Elba samo su neki od glumaca koji se spominju kao najizglednija zamjena Danielu Craigu u filmovima o tajnom agentu Jamesu Bondu.

Holivudski glumac Daniel Craig i službeno je potvrdio da mu je film "Za smrt nema vremena" posljednji u nizu filmova o tajnom agentu Jamesu Bondu, a odmah nakon toga počele su kružiti glasine o tome tko bi ga mogao naslijediti.

Pogledaj i ovo Idris Elba (Foto: Getty Images) Zgodan i jak Najizgledniji kandidat za ulogu novog Jamesa Bonda mogao bi ispisati povijest

"Pomirio sam se tim da napustim Jamesa Bonda jednom zauvijek. Vrijeme je za to i to je u redu", izjavio je Daniel u jednom od posljednjih intervjua za magazin GQ.

Stoga se javilo goruće pitanje - tko je sljedeći? Već se neko vrijeme spominje nekoliko imena, a mi smo izdvojili neka od posljednjih, od Richarda Maddena i Harryja Stylesa, no tu je i niz ostalih kandidata koje bismo uskoro mogli gledati s martinijem u ruci. Prema predviđanjima Grand Nationala, u ulozi Bonda mogao bi se naći Idris Elba, kojeg smo već nekoliko puta imali priliku gledati u ulogama akcijskih junaka.

Ženski dio publike bio bi vjerojatno oduševljen da se obistini vijest da će Bonda glumiti Tom Hardy, a navodno je već trebao biti i službeno predstavljen.

Prema Amerikancima, savršen odabir bio bi Michael B Jordan, što bi značio pravi presedan jer Bonda dosad još nije glumio nitko iz SAD-a.

Jedno od najvećih iznenađenja među izvjesnim kandidatima sigurno je zvijezda serije "Outlander" Sam Heughan jer njegovo ime na tom popisu nitko nije očekivao. Relativno je slabije poznato glumačko lice, a trenutačno se nalazi na točki karijere kao i Daniel Craig kada je dobio laskavu ulogu.

No veliko iznenađenje nije bio Michael Fassbender, ali kladionice su mu ipak smanjile šanse jer je nekoliko puta izjavio da ne želi glumiti Bonda.

Najnovije je ime glumca koji je u manje od mjesec dana zaludio obožavateljice diljem svijeta, i to zahvaljujući seriji "Bridgerton", u kojoj se pojavio kao glavni muški lik. Riječ je o Regéu-Jeanu Pageu, koji korijene vuče iz Velike Britanije i Zimbabvea. Rege-Jean ima sve predispozicije da utjelovi agenta 007 - visok je, zgodan, šarmantan i odijela mu stoje kao salivena.

Što vi mislite, tko bi bio najbolji izbor?

Tko će biti novi James Bond?

  • Harry Styles
  • Idris Elba
  • Tom Hardy
  • Michael B Jordan
  • Sam Heughan
  • Michael Fassbender
  • Regé-Jean Page

Ukupno glasova:

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene