ajme!

Što se dogodilo s Madonninim licem? Pjevačica zgrozila izgledom, fanovi su u šoku: ''Bože moj, mora prestati s operacijama i prihvatiti da stari!''

Madonna - 3 Madonna - 3 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna - 1 Madonna - 3 Madonna - 2 Madonna - 1 Madonna - 5 Madonna - 2 Madonna - 3 Madonna - 1 Madonna Madonna +10 Madonna Galerija

Madonna je bila jedna od prezenterica na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja u Los Angelesu, gdje je sve ostalo u sjeni njezina transformiranog lica.

Legendarna pjevačica Madonna pojavila se na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja i pokazala nevjerojatno glatko i utegnuto lice, zbog kojeg se našla u centru pozornosti jer gotovo da više nimalo ne nalikuje na staru sebe.

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

64-godišnja kraljica popa iznenadila je sve izgledom kada se pojavila na pozornici kako bi predstavila Sama Smitha i Kim Petras dok su se pripremali otpjevati novi hit "Unholy", koji je osvojio Grammyja za najbolju pop duo/grupnu izvedbu.

Pritom je poslala i poruku koju je namijenila takozvanim svim buntovnicima i izjavila da njihova neustrašivost ne prolazi nezapaženo, no sve je to ostalo u sjeni njezina neprepoznatljiva lica, a komentari su se brzo proširili društvenim mrežama.

"Evo što sam naučila nakon četiri desetljeća bavljenja glazbom. Ako vas prozovu šokantnim, skandalozno problematičnim, provokativnim ili opasnim, sigurno ste na dobrom putu. Ovdje sam kako bih zahvalila svim pobunjenicima koji kuju novi put. Morate znati, svi vi koji stvarate nevolje morate znati da vaša neustrašivost ne prolazi nezapaženo. Vi ste viđeni, čuje vas se i, najviše od svega, cijenjeni ste", izjavila je Madonna, koja u lipnju ove godine kreće i na svjetsku turneju.

"Madonna izgleda svježe, LOL", "Dakle, upravo gledam dodjelu Grammyja i Madonna mi baš i ne sliči Madonni", "Madonna mora prestati s plastičnim operacijama i prihvatiti proces starenja. Gotovo je neprepoznatljiva u ovom trenutku", "Bože moj, što si je to učinila?", "Madonna nekako izgleda kao ona pjevačica koja je pjevala Vogue i druge pjesme" samo su neki od komentara zgroženih obožavatelja.

Madonna je inače bila velika protivnica plastičnih operacija, a sada bez njih ne može živjeti, što dokazuje i svakom novom objavom na društvenim mrežama. Iako o estetskim operacijama nije progovorila, očito je da je pjevačica nekoliko puta otišla pod nož, a svojim novim izgledom šokira javnost.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello - 1 Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 3 Camila Cabello - 2 +7 Camila Cabello - 3 Celebrity Ismijavali su je zbog raskošnih oblina, no evo kako je ova ljepotica začepila usta svim hejterima!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz Heidi Klum i Tom Kaulitz Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 4 +19 Heidi Klum - 3 Celebrity U njezin brak sa 17 godina mlađim mužem svi su sumnjali, no njezina najnovija izjava dokaz je da je njihova ljubav jača no ikad

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene