''Možda je vrijeme...''

U njezin brak sa 17 godina mlađim mužem svi su sumnjali, no njezina najnovija izjava dokaz je da je njihova ljubav jača no ikad

Heidi Klum i Tom Kaulitz Heidi Klum i Tom Kaulitz Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz Heidi Klum i Tom Kaulitz Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 4 Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 1 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 1 Heidi Klum +13 Heidi Klum Galerija

Heidi Klum i Tom Kaulitz bili su jedne od brojnih zvijezda koje nisu propustile ovogodišnju dodjelu Grammyja u Los Angelesu.

Slavna manekenka Heidi Klum očarala je sve na dodjeli 65. glazbene nagrade Grammy u Los Angelesu, na koju je stigla u pratnji svojeg supruga Toma Kaulitza.

Pogledaj i ovo Heidi Klum Malo u toples! Na odmoru sa svojim 17 godina mlađim mužem posebno se opustila, a prizor koji je podijelila s milijunima njemu nimalo ne smeta!

49-godišnja Heidi blistala je u haljini bez rukava do poda s dubokim dekolteom u kojem su njezine bujne grudi došle do izražaja, a u kojoj je ponosno prošetala crvenim tepihom. U stopu ju je pratio 33-godišnji Tom u elegantnom crnom odijelu i zajedno su pozirali pred okupljenim fotografima.

Manekenka se 2019. godine udala za frontmena nekad vrlo popularne grupe Tokyo Hotel, s kojim je prije vjenčanja bila dvije godine u vezi. Ispočetka su svi sumnjali u njihovu dugovječnost zbog velike razlike u godinama, no oni neprestano dokazuju da su iz dana u dan sve zaljubljeniji.

Ovih je dana javno priznala i kako bi voljela da imaju zajedničko dijete i da joj je to jedna od najvećih želja.

"Rodila sam četiri puta. Svaki put sam dojila osam mjeseci i onda sam ponovno ostala trudna. Moja djeca imaju 18, 17, 16 i 13 godina. Sada sam dugo čekala, pa je možda vrijeme za novo", izjavila je u emisiji Jennifer Hudson.

Inače, Heidi iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza. Sa stilistom Ricom Pipinom u braku je bila od 1997. do 2002. godine. Zatim je 2003. započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a djevojčicu Leni Heidi je rodila kada je već upoznala glazbenika Seala.

Seal i Heidi zaručili su se 2004. godine, a vjenčali su se godinu kasnije u Meksiku. Glazbenik je priznao Leni kao svoju kćer, a i manekenka i dandanas inzistira na tome da je on otac njezina prvog djeteta, što najbolje govori o tome kako se Flavio nije nimalo iskazao u toj ulozi. Zajedno su dobili još troje djece, a razveli su se 2014. godine.

Nakon razvoda manekenka je rame za plakanje pronašla u svojem tjelohranitelju Martinu Kristenu, s kojim je bila u vezi dvije godine, a zatim je ljubila trgovca umjetninama Vita Schnabela, s kojim je prekinula 2017.

Ni Tomu ovo nije prvi brak, prije Heidi bio je dvije godine oženjen za još jednu njemačku manekenku, Riju Sommerfeld.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene