Odaje počast posebnoj osobi

Nije tajna da Kate Middleton ima pozamašnu kolekciju nakita, ali jedan komad je neprocjenjiv i ne skida ga: "To je taj isti"

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 5 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 4 Princeza Diana Princeza Diana i Sarah Ferguson - 5 Princeza Diana - 1 Princeza Diana - 3 Princeza Diana - 4 +20 Kate Middleton i princ William s Georgeom Galerija

Kate Middleton ponosno nosi prsten pokojne princeze Diane koji joj princ William poklonio kao zaručnički.

Princeza od Walesa iliti Kate Middleton poznata je po velikoj ljubavi prema nakitu, al onaj najvrjedniji komad koji posjeduje je uistinu neprocjenjiv.

Riječ je zaručničkom prstenu s plavim safirom i dijamantom koji joj je poklonio princ William kada su se zaručili 2010. godine. Prsten je nekoć pripadao Williamovoj pokojnoj majci princezi Diani i dan joj je nakon zaruka s tadašnjim princom Charlesom 1980. godine.

Izrađen je od 12-karatnog plavog safira koji je okružen s 14 dijamanata i bez sumnje je najprepoznatljiviji od Kateine kolekcije nakita, a koji nosi zajedno sa svojim prekrasnim vjenčanim prstenom, koji je izrađen od velškog zlata.

Neko se vrijeme pričalo da ga je Kate dala preinačiti kako bi savršeno pristajao njezinom prstenjaku, međutim, tijekom nedavne posjete Walesu, priznala je nešto što je sve iznenadilo. Naime, jedan od tamošnjih stanovnika pohvalio joj je slavni prsten i spomenuo Dianu, a ona je odmah reagirala.

"To je isti prsten i iste je veličine otkada sam ga prvi put isprobala. Čast mi je nositi ga, jer nažalost nikada je nisam uspjela upoznati. Sada kada imam djecu, mislim da bi Diana uživala u ulozi bake. Bila bi apsolutno briljantna, nedostaje nam svaki dan", rekla je tada Kate.

William je zaprosio Kate tijekom odmora u Keniji u listopadu 2010. godine, a njihove su zaruke svijetu objavljene mjesec dana kasnije, kada je par pokazao prsten. William je tada rekao da želi iskoristiti majčin nakit da njezin duh i sjećanje na nju bude sveprisutni.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 8 Britney Spears - 7 Britney Spears - 5 Britney Spears - 3 +26 Britney Spears - 4 Celebrity Razuzdana Britney snimala se kako pleše oko šipke, a sve uz vulgarne i gnjusne stihove kontroverzne pjesme: "Sinoć sam prvi put bila na njoj"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić, Ante Mihić (FOTO: Instagram) Lana Klingor Mihić - 4 Lana Klingor Mihić - 5 +24 Lana Klingor Mihić - 2 Celebrity Lana Klingor Mihić proglasila svoj službeni početak ljeta u vatrenom izdanju: "Maco, goriš!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene