Evo kako se otkrio

Uselio se na imanje slavne pjevačice, danima ga nisu primijetili sve dok...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Muškarac se uselio na imanje Jennifer Lopez, točnije u kućicu kraj bazena, pozdravljao susjede, išao u dućan, ali nitko nije znao da je uhoda!

John M. Dubis uhićen je nakon što je nekoliko dana proveo na imanju Jennifer Lopez u Hamptonsu. Valja istaknuti kako je tamo uspio provesti nekoliko dana jer nitko na imanju nije ni primijetio da spava u 'kućici' kraj bazena na luksuznom imanju.

>> Sean Combs odbio Američki idol čim je čuo da će tamo biti njegova bivša Jennifer Lopez

Pogledaj i ovo showbuzz Glumac u suzama Dobila 210 dana zatvora zbog uhođenja glumca: 'Ma nisam kriva!'

Tamošnja policija za TMZ je vijest potvrdila dodavši kako se to sve dogodilo početkom kolovoza te da je muškarac slobodno šetao imanjem kao i pred susjedima iako nitko nije znao tko je on.

Sve dok Dubis nije na svoj Facebook stavio fotku na kojoj se vidi kako je iz kuće slikao vilu u kojoj boravi Jennifer Lopez, neometano se šetao imanjem unatoč zaštitarima koji svakodnevno patroliraju imanjem.

Ipak, valja istaknuti kako Jennifer u to vrijeme nije bila kod kuće te je riječ o ogromnom imanju koje se proteže na nekoliko hektara zemlje pa i nije bilo toliko jednostavno primjetiti ga.

Naposljetku, Dubisa je policija 8. kolovoza uhitila zbog provale, uhođenja i kriminalnih radnji. Dokaz je, između ostalog i fotografija s Facebooka.

Dubis tvrdi da nije kriv, a sud mu je odredio jamčevinu od 100.000 dolara ako se želi braniti sa slobode. Sudac je još i naredio Dubisu da posjeti psihijatra. J. Lo je protiv njega već digla zabranu prilaska jer je zvao njezinu mamu ranije ove godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene