Ponovno sretna

39-godišnja starleta više ne skriva 19 godina mlađeg dečka

Kourtney Kardashian i Luka Sabbat (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian i Luka Sabbat (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian i Luka Sabbat (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian i Luka Sabbat (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian i Luka Sabbat (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian, Luka Sabbat (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian, Luka Sabbat (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian, Younes Bendjima (Foto: Getty) Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) +0 Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Galerija

39-godišnja starleta Kourtney Kardashian od prekida sa Scottom Disickom voli samo mlađe dečke.

39-godišnja starleta nije gubila vrijeme nakon prekida s mlađahnim modelom Younesom Bendjimom.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Pa je li moguće? A što s njegovom curom? Bivši partneri na rođendanskoj zabavi potaknuli glasine o mogućem pomirenju

Radi se o reality zvijezdi Kourtney Kardashian koja se posljednjih tjedana ne odvaja od mlađahnog glumca i modela Luke Sabbata. Iako glavni akteri priče nisu potvrdili svoju vezu, činjenica kako ih se sve češće može vidjeti zajedno u javnosti govori dovoljno.

Kourtney Kardashian i Luka Sabbat (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian i Luka Sabbat (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Luke je od svoje partnerice mlađi čak 19 godina, a duo se uglavnom može vidjeti u noćnim provodima s društvom. Tako su i nedavno uhvaćeni dobro raspoloženi u jednom klubu na Beverly Hillsu, a nisu se niti trudili sakriti od znatiželjnih paparazza.

Kourtney Kardashian, Younes Bendjima (Foto: Getty) Kourtney Kardashian, Younes Bendjima (Foto: Getty) Foto: Getty

Podsjetimo, Kourtney je prije nekoliko mjeseci prekinula s alžirskim modelom Younesom Bendjimom. Iako su svi mislili kako ju mlađi partner iskorištava radi slave i novaca, ona je bila ta koja je napravila prvi korak po pitanju prekida, a mnogi se sada pitaju je li Luka razlog takve odluke.

Inače, Luka je bliski prijatelj njezinih polusestara Kendall i Kylie Jenner pa se pretpostavlja kako se par upoznao preko njih.

I njezin bivši partner Scott Disick s kojim je Kourtney u 9 godina burne ljubavi dobila troje djece trenutno ljubi 20-godišnju manekenku Sofiju Richie, kći slavnog pjevača Lionela Richieja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Mlađe, čini se, doista jest slađe, barem za ovaj bivši par! 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene