Nova šansa

Stvoreni jedno za drugo? Poznata starleta ''napucala'' lažljivog dečka, njezin bivši odmah počeo spominjati pomirenje

Scott Disick i Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Scott Disick i Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Scott Disick i Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Younes Bendjima (Foto: Profimedia) Younes Bendjima (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardash i Younes (Foto: Profimedia) +0 Kourtney Kardash i Younes (Foto: Profimedia) Galerija

Kourtney Kardashian i Scott Disick zajedno su proveli 9 godina te imaju troje djece.

Je li pomirenje na pomolu?

Pogledaj i ovo Sofia Richie (Foto: Instagram) Pozirala u toplesu Ovu su ljepoticu proslavili slavni dečki s kojima se viđala, no njezino savršeno tijelo je prava senzacija

Reality zvijezde Kourtney Kardashian i Scott Disick godinama su nas zabavljale u showu njezine slavne obitelji "Keeping Up With The Kardashians".

Scott Disick i Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Scott Disick i Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Par je zajedno proveo ukupno 9 godina, imaju troje djece i iako je njihova veza bila prilično turbulentna zbog Scottova okorjelog tulumarenja i ovisnosti, kad god je bilo sve u redu, bili su nam doista jedan od najslađih parova koji kao da je stvoren jedno za drugo. No duo je u srpnju 2015. godine objavio da se konačno razilazi, a oboje je brzo našlo utjehu u mlađim partnerima.

 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

On je ušao u vezu s 19-godišnjom manekenkm Sofijom Richie, koja je od njega mlađa 16 godina, a Kourtney s bivšim boksačem i alžirskim modelom Younesu Bendjimi, koji je od nje mlađi 13 godina. I dok su Scott i Sofia još uvijek zajedno, Kourtney je upravo okončala vezu s manekenom, koji je ubrzo nakon toga viđen u društvu druge, no razlozi prekida još nisu poznati. Iako Younes tvrdi da se radilo o "muškom putovanju" u Meksiko, uhvaćen je u prisnim zagrljajima s modelom i influencericom Jordan Ozunom.

 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

No u središtu pozornosti ponovno su Scott i Kourtney, za koje se dio obožavatelja nada da će se sada pomiriti, a ulje na vatru dodao je sam Scott, koji je izjavio kako su se "on i Kourtney dogovorili da će si u svojim 40-ima dati još jednu šansu". To je izjavio u finalnoj epizodi spomenutog showa koja je emitirana samo 24 sata nakon što se saznalo za prekid njegove bivše cure i njezina mlađahnog dečka.

Temu je započela Khloe Kardashian, koja je oduvijek imala vrlo blizak odnos sa Scottom. "Imam važno pitanje za tebe. Znam da si sretan, no misliš li da bi se ti i Kourtney mogli oženiti za koju godinu?" upitala ga je prije nego što je dobila zanimljiv odgovor. Zanimljivo, par nikada nije bio niti zaručen, iako je Scott namjeravao zaprositi Kourtney još 2011. godine, no odustao je od prošnje nakon njezine rečenice "Ako su stvari dobre, zašto bismo to željeli mijenjati?".

Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Foto: Instagram

U istoj epizodi Scott je progovorio i o mlađahnoj djevojci te je otkrio kako su stvari među njima zaista dobre, no kasnije je izjavio: "Jedan dio mene jako je sretan što može voljeti nekog drugog, no tu je uvijek osjećaj krivnje jer sam krenuo dalje od Kourtney."

U obitelji Kardashian doista nikad nije dosadno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene