Stari kao vino

Lepa Brena, Sanja Doležal ili Kićo: Na koga vas podsjeća domaća pjevačica na fotografiji staroj 30 godina?

Danijela Martinovic 1988 (Foto: Facebook) Danijela Martinovic 1988 (Foto: Facebook) Facebook 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinovic 1988 (Foto: Facebook) Danijela Martinovic Danas (Foto: Facebook) Danijela Martinovic 2018 (Foto: Facebook) +0 Danijela Martinovic Badic (Foto: Facebook) Galerija

Splitska pjevačica Danijela Martinović fotografijom nas je vratila u davnu 1988. godinu

Splitska pjevačica u trenu nas je vratila u davnu 1988. godinu.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić uputili čestitke Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

Teško je za povjerovati kako Danijela Martinović ima 46 godina jer to ne otkirvaju niti njezina vrckava osobnost, ali niti njezin izgled.

A da je pjevačica jedna od onih žena koje su kao vino, što starija, to bolja, dokazala je nedavno ona sama na svojoj službenoj Facebook stranici na kojoj je podijelila svoju sliku na kojoj ima samo 17 godina.

"Moj prvi plakat za nastupe, 1988. godine. Ovdje samu sebe podsjećam na jednu našu pjevačicu... Znate li na koga mislim? Podsjećam li i vas?", zapitala je Danijela više od 185 tisuća svojih obožavatelja na spomenutoj društvenoj mreži te izazvala lavinu komentara.

Danijela Martinovic Danas (Foto: Facebook) Danijela Martinovic Danas (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Lepa Brena, Suzana Mančić, Sanja Doležal, Meri Cetinić i Zorica Kondža, imena su koja su se najviše puta pojavila ispod slike na kojoj pjevačica pozira u bijeloj košulji, crnom sakou s rupčićem u džepu, nešto jačim make up-om na očima te frizurom karakterističnom za spomenuto razdoblje.

Danijela Martinovic 2018 (Foto: Facebook) Danijela Martinovic 2018 (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Bilo je i onih koji su se našalili na račun domaće pjevačice pa su joj poručili kako ih podsjeća na Kiću Slabinca i Jasmina Stavrosa no činjenica jest kako Danijela s godinama izgleda sve zanosnije, čime se također voli pohvaliti na društvenim mrežama.

Danijela Martinovic Badic (Foto: Facebook) Danijela Martinovic Badic (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Kako i ne bi, kada i u petom desetljeću ima liniju i izgled djevojke, a s godinama nije izgubila ni svoju zaigranost i vedrinu kojima u trenu zarazi sve oko sebe, zbog čega i jest jedna od omiljenih domaćih pjevačica, kako među publikom, tako i među kolegama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene