Drugačije od dosad viđenog!

Rijetki vjeruju da ima 73 godine i čude se njenoj mladolikosti, ali sada je pokazala kako stvarno izgleda!

Vera Wang Vera Wang Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Vera Wang - 1 Vera Wang - 2 Vera Wang - 4 Vera Wang - 3 Vera Wang - 7 Vera Wang - 5 Vera Wang - 4 Vera Wang - 3 Vera Wang - 6 Vera Wang - 1 +13 Vera Wang - 2 Galerija

Vera Wang pojavila se na dodjeli nagrada BAFTA u Londonu, a njezino pojavljivanje nikako nije moglo proći nezapaženo.

Proslavljena modna dizajnerica Vera Wang bila je jedna od uzvanica ovogodišnje dodjele nagrade BAFTA u Londonu gdje je na crvenom tepihu pozirala fotografima koji su je tamo dočekali.

Pogledaj i ovo showbuzz Kao da joj je 30? Mnogi se pitaju kako je moguće da ova žena sa 70 godina baš ovako izgleda, a zapravo ni ne voli vježbati

73-godišnja Vera, koja je inače poznata po svojim kultnim vjenčanicama, pokazala je svoje goli trbuh u minijaturnom topu i bijeloj haljini na preklop, no ono što je svima najviše privuklo pozornost je njen izgled. Naime, malo tko bi pomislio da je slavna dizajnerica u osmom desetljeću, pogotovo ako je suditi prema fotografijama koje sama objavljuje na društvenim mreža, zbog kojih se svi dive njezinoj mladolikosti.

No, najnovije fotografije snimljene izbliza pokazuju kako stvarno izgleda, a mnogi smatraju kako se podvrgnula i nekim estetskim zahvatima iako je ona sama to u nekoliko navrata opovrgnula. Neke od tajni njezina mladolikog izgleda koje je podijelila su umirujuće kupke s baby uljem, kreme za lice sa zaštitnim faktorom, redovita tjelovježba, zdrava prehrana i izbjegavanje takozvanog junk fooda, a tvrdi i da je rad održava mladom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli VERA WANG (@verawanggang)

Vera je u dobi od 23 godine postala najmlađa modna urednica i stilistica časopisa Vogue dotad, a na toj poziciji ostala je punih 16 godina, nakon čega je otišla na mjesto glavne dizajnerice modne kuće Ralph Lauren. Prvu trgovinu brenda sa svojim imenom otvorila je 1990. godine na čuvenoj aveniji Madison na Manhattanu, a svojim luksuznim vjenčanicama uvela je revoluciju u modnu industriju.

Danas pod svojim brendom proizvodi i odjeću za svaki dan, obuću, modne dodatke, pa čak i posuđe, a izdala je i knjigu "Vera Wang on Weddings".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i sin Aleksandar Severina - 6 Severina - 5 Severina - 10 +25 Severina - 4 Celebrity Severina objavila predivan video sa sinom, koji je izrastao u njezinu sliku i priliku: "Sve što imam to si ti..."

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 2 +28 Žanamari Perčić, Neda Parmać, Pamela Ramljak i Nika Antološ Celebrity Žanamari je u prozirnim tajicama istaknula ubojitu figuru, ali pratitelji su zbog viđenog izrazili zabrinutost za njezino zdravlje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene