kao da stari unatrag

Možete li vjerovati da ova žena ima 73 godine? Slavna dizajnerica ne prestaje šokirati mladolikim izgledom!

Vera Wang - 1 Vera Wang - 1 Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Vera Wang - 3 Vera Wang - 4 Vera Wang - 2 Vera Wang Vera Wang Vera Wang Vera Wang Vera Wang Vera Wang - 7 Vera Wang - 1 +5 Vera Wang - 2 Galerija

Vera Wang ukrala je sve poglede na dodjeli nagrada CFDA Fashion Awards zbog svojeg mladolikog izgleda i izdanja.

Američka dizajnerica Vera Wang jedno je od najvećih imena u modnoj industriji, a najpoznatija je po vjenčanicama o kojima maštaju brojne mladenke.

Pogledaj i ovo showbuzz Kao da joj je 30? Mnogi se pitaju kako je moguće da ova žena sa 70 godina baš ovako izgleda, a zapravo ni ne voli vježbati

Također oduševljava javnost i svojim nevjerojatno mladolikim izgledom. Vera je ove godine napunila 73 godine, što se na njoj nikada ne bi reklo, a svojom pojavom opet je uspjela sve šokirati na dodjeli nagrada CFDA Fashion Awards u New Yorku.

Dizajnerica se na događaju pojavila u mini haljini u kojoj je otkrila ramena, noge i dio trbuha, a kombinirala ju je s visokim kožnim čizmama. Kosu je isplela u dvije pletenice te je nosila i sunčane naočale, a u ovom izdanju više je izgledala kao tinejdžerica nego kao žena u osmom desetljeću.

Nije poznato je li se Vera podvrgavala zahvatima pomlađivanja. Neke od tajni njezina mladolikog izgleda koje je podijelila su umirujuće kupke s baby uljem, kreme za lice sa zaštitnim faktorom, redovita tjelovježba, zdrava prehrana i izbjegavanje takozvanog junk fooda, a tvrdi i da je rad održava mladom.

Inače, Vera je u dobi od 23 godine postala najmlađa modna urednica i stilistica časopisa Vogue dotad, a na toj poziciji ostala je 16 godina, nakon čega je otišla na mjesto glavne dizajnerice modne kuće Ralph Lauren. Prvu trgovinu brenda sa svojim imenom otvorila je 1990. godine na čuvenoj aveniji Madison na Manhattanu, a svojim luksuznim vjenčanicama uvela je revoluciju u modnu industriju.

Danas pod svojim brendom proizvodi i odjeću za svaki dan, obuću, modne dodatke, pa čak i posuđe, a izdala je i knjigu "Vera Wang on Weddings".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sin Franke Batelić i Vedrana Ćorluke Franka Batelić rodila - 2 Franka Batelić rodila - 1 Franka Batelić na Instagramu +25 Franka Batelić - Viktor Celebrity Franka pokazala što ju je dočekalo pri dolasku iz rodilišta, preslatki prizor sve je raznježio!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Vidović i Paula Jeričević - 3 Filip Vidović Finalisti showa Ples sa zvijezdama Filip Vidović - 1 +14 Filip Vidović - 2 Celebrity Naš glumac i plesačica raskinuli zaruke nekoliko mjeseci prije vjenčanja, ovako su donedavno pričali jedno o drugome!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene