Kraj ljubavi nakon pet godina

Naš glumac i plesačica raskinuli zaruke nekoliko mjeseci prije vjenčanja, ovako su donedavno pričali jedno o drugome!

Filip Vidović i Nataša Pavičević Filip Vidović i Nataša Pavičević Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Vidović i Paula Jeričević - 3 Filip Vidović Finalisti showa Ples sa zvijezdama Filip Vidović - 1 Filip Vidović - 2 Filip Vidović i Paula Jeričević - 5 Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Paula Jeričević i Filip Vidović Filip Vidović, Paula Jeričević +8 Filip Vidović, Paula Jeričević Galerija

Filip Vidović raskinuo je zaruke s Natašom Pavičević, za koju se trebao vjenčati na proljeće 2023. godine.

Glumac Filip Vidović za DNEVNIK.hr potvrdio je da je raskinuo zaruke s plesačicom Natašom Pavičević.

Pogledaj i ovo Filip Vidović Šuška se Finalist ''Plesa sa zvijezdama'' s dobro poznatom brinetom posjetio njen rodni kraj, znače li njihove objave da među njima postoji nešto više od prijateljstva?

"Nemam nikakvih komentara u vezi s tim", kratko je dodao Filip, koji nije htio govoriti o razlozima prekida.

Filip i Nataša u vezi su bili pet godina, a planirali su stati pred oltar na proljeće 2023. godine.

Vidović je za IN magazin jednom prilikom ispričao kako su se upoznali.

"Mi smo se upoznali na jednom plesnjaku. Ja sam mislio da mi se upucava, međutim nije mi se upucavala, samo je htjela znati kako se zovem, pa sam je pitao za van, pa sam se malo upucavao", prisjetio se.

"Spaja nas ljubav prema umjetnosti, ljubav prema plesu isto, naravno, ali sve je to nekako više, više od svega ljubav jedno za drugo, odnosi i tako dalje", dodao je tada.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Filip Vidović (@vidovic.f)

Nataša je Filipu bila velika podrška u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem se natjecao ove godine.

"Svi moji prijatelji jako su ponosni, podržavali su me tokom cijelog procesa, a pogotovo mama, seka i moja djevojka Nataša, koja je u svakom trenutku bila uz mene i slušala moja kukanja kako mi nekad ne ide i kako je teško. Uvijek je bila tu da posluša i da mi da poneki savjet... Stvarno je bila najveća podrška tokom cijele ove sezone", kazao je Filip nakon završetka showa za DNEVNIK.hr.

U "Plesu sa zvijezdama" mentorica mu je bila Paula Jeričević i dogurali su do samog finala, no pobjedu su odnijeli Brazilac Pedro Soltz i njegova mentorica Valentina Walme.

Filip je inače sin glumačke legende Ivice Vidovića, koji je preminuo prije 11 godina, i glumice Gordane Gadžić.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Dević - 1 Andrea Dević - 4 Andrea Dević - 13 Andrea Dević - 14 +9 Andrea Dević - 2 Celebrity Zbog MasterChefa je nakon pet godina napustila posao u struci, a rizik se isplatio: "Već imam neke ponude"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Soraja Vučelić - 1 Soraja Vučelić - 2 Soraja Vučelić - 3 Soraja Vučelić - 4 +17 Soraja Vučelić - 5 Celebrity Kontroverzna srpska starleta bori se za život, nakon teške prometne nesreće hitno je prebačena na operaciju u Hrvatsku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene