Jake emocije

Suze Filipa Vidovića na koje nitko nije ostao imun: Plakao je žiri, a i u publici su se tražile maramice

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Vidović se rasplakao nakon nastupa Larisa Lipovac Navojec se rasplakala nakon nastupa Filipa i Paule Luka Vidović se rasplako prije nastupa svog polubrata Filipa Filip Vidović se rasplakao prije nastupa - 2 Filip Vidović se rasplakao prije nastupa - 1 Vedran Ćorluka u studiju Plesa sa zvijezdama Obitelj i prijatelji Filipa i Paule FILIP I PAULA Ples sa zvijezdama ep 12 Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević +26 Filip Vidović, Paula Jeričević Galerija

Filip Vidović i Paula Jeričević otplesali su emotivni freestyle i svojim nastupom rasplakali cijeli studio ''Plesa sa zvijezdama''!

Filip i Paula svoje su putovanje u ''Plesu sa zvijezdama'' završili emotivnim freestyleom, a pokretima i nastupom prikazali su svoje najdraže trenutke u ovom showu.

Pogledaj i ovo Paula Jeričević i Filip Vidović Poseban duo! Naš mladi glumac iznenadio je sve pa i svoju lijepu mentoricu: "Stalno čekam da padne maska, ali..."

Filip je zaplakao i prije samog nastupa gledajući njihov video priprema, a nakon nastupa rasplakao je žiri, a i veći dio publike. 

''Počeli smo sa suzama i završili sa suzama. Ovo je bilo jedno predivno putovanje za vas dvoje'', rekla je Larisa brišući suze.

Franka je također nahvalila ovaj plesni par rekavši da su ostali vjerni svom stilu.

''Vi ste ovo otplesali u svom stilu, nježno, neopterećno. Mene je ovo oborilo!'' zaključila je Franka.

Igor Barberić ostao je bez teksta te samo pohvalio Filipa: ''Mislim da zaslužuješ finale i da si odličan plesač.''

Filip nije mogao suspregnuti suze dok je pričao o svom sudjelovanju u cijelom ovom projektu. 

''Meni je ovo jako teško, žao mi je jer je došao kraj, ali kraj uvijek dođe'', rekao je, a Maja Šuput ga je kroz suze utješila da ovime ne prestaje njegovo i Paulino prijateljstvo.

''Tako je, mi već imamo planove za sljedeći tjedan!'' rekla je Paula.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić i Marko Mrkić - 2 Jelena Perić i Marko Mrkić - 1 Jelena Perić i Marko Mrkić - 3 Jelena Perić i Marko Mrkić - 4 +24 Jelena Perić, Marko Mrkić Celebrity Jelena Perić razotkrila Marka Mrkića i detalje njhovog upoznavanja: ''Nije on mene htio za partnericu!''

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +35 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Šuput za sam kraj čuvala najbolje: Čekala je čak 13 tjedana da obuče ovu senzacionalnu haljinu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene