Filip Vidović i Paula Jeričević otplesali su emotivni freestyle i svojim nastupom rasplakali cijeli studio ''Plesa sa zvijezdama''!

Galerija Filip Vidović se rasplakao nakon nastupa Larisa Lipovac Navojec se rasplakala nakon nastupa Filipa i Paule Luka Vidović se rasplako prije nastupa svog polubrata Filipa +33 Filip Vidović se rasplakao prije nastupa - 2

Filip i Paula svoje su putovanje u ''Plesu sa zvijezdama'' završili emotivnim freestyleom, a pokretima i nastupom prikazali su svoje najdraže trenutke u ovom showu.

Vezani članci Filip Vidović - 1 Naš glumac otvoreno progovorio o problemu s kojim se bori od osnovne škole, priznao je i što mu je najteže Marko Ciboci, Filip i Paula Zbog Markovog komentara Filipu publika je žestoko zapljeskala, ali onda je sve objasnio!

Filip je zaplakao i prije samog nastupa gledajući njihov video priprema, a nakon nastupa rasplakao je žiri, a i veći dio publike. 

''Počeli smo sa suzama i završili sa suzama. Ovo je bilo jedno predivno putovanje za vas dvoje'', rekla je Larisa brišući suze.

Franka je također nahvalila ovaj plesni par rekavši da su ostali vjerni svom stilu.

''Vi ste ovo otplesali u svom stilu, nježno, neopterećno. Mene je ovo oborilo!'' zaključila je Franka.

Igor Barberić ostao je bez teksta te samo pohvalio Filipa: ''Mislim da zaslužuješ finale i da si odličan plesač.''

Filip nije mogao suspregnuti suze dok je pričao o svom sudjelovanju u cijelom ovom projektu. 

''Meni je ovo jako teško, žao mi je jer je došao kraj, ali kraj uvijek dođe'', rekao je, a Maja Šuput ga je kroz suze utješila da ovime ne prestaje njegovo i Paulino prijateljstvo.

''Tako je, mi već imamo planove za sljedeći tjedan!'' rekla je Paula.

Jelena Perić razotkrila Marka Mrkića i detalje njhovog upoznavanja: ''Nije on mene htio za partnericu!'' Jelena Perić i Marko Mrkić - 2 Jelena Perić i Marko Mrkić - 1 Jelena Perić i Marko Mrkić - 3 +25 Jelena Perić i Marko Mrkić - 4

Šuput za sam kraj čuvala najbolje: Čekala je čak 13 tjedana da obuče ovu senzacionalnu haljinu! Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 +49 Maja Šuput i Igor Mešin - 2

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju