Priznala i najveći strah

Jelena Perić razotkrila Marka Mrkića i detalje njhovog upoznavanja: ''Nije on mene htio za partnericu!''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić i Marko Mrkić - 2 Jelena Perić i Marko Mrkić - 1 Jelena Perić i Marko Mrkić - 3 Jelena Perić i Marko Mrkić - 4 Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić +18 Jelena Perić, Marko Mrkić Galerija

Jelena Perić i Marko Mrkić osvojili su publiku i žiri svojim plesnim sposobnostima zbog kojih su uspjeli doći do finala showa ''Ples sa zvijezdama''.

Jelena Perić i Marko Mrkić oduševili su izvedbom sambe u finalnoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama''. 

Pogledaj i ovo Mislav Čavajda i Filip Vidović Što se to sprema? Uz plesne parove plesat će i njihov gosti: Pogledajte pripreme za posebnu nedjeljnu emisiju!

Žiri je za plesni par imao same pohvale, a unatoč zdravstvenim problemima koje je Jelena imala pred finale zbog leđa, Marko Ciboci istaknuo je kako se taj problem uopće nije vidio.

Franka je također nahvalila Jelenu.

''Ono što je najluđe, niti si glumica niti si plesačica, sve što si postigla u ovom showu ima još veću težinu baš zbog toga, plešeš kao da te ne gleda cijela Hrvatska!''

A upravo od nastupa na televiziji Jelena je imala veliki strah, ali sve je to pobijedila kroz emisiju.

''Pobijedila sam samu sebe, taj strah od kamere, strah od pričanja u kameru'', rekla je.

A unatoč tome što su s vremenom postali pravi tandem, u prilogu prije njihovog nastupa Marko je priznao da je njegovo upoznavanje s Jelenom bilo jedno od najneugodnijih u njegovom životu. 

''Marko Mrkić nije mene htio za partnericu, bio je uvjeren da će dobiti Bojanu Gregorić Vejzović!'', razotkrila ga je Jelena.

''Ali onda si počela plesati pa sam dobio malo optimizma'', našalio se Marko.

Kako je Jelena istaknula, njen najdraži ples bio je paso doble. Marko je otkrio da je veliki potencijal u Jeleni vidio nakon otplesane sambe. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 4 Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 1 Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 2 +0 Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 3 Celebrity Oženio se jedan od naših najzgodnijih glumaca, prijatelj otkrio kako je izgledao mali djelić svadbe!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović +7 Mladen Grdović Celebrity Mladen Grdović održao koncert prvi put nakon skandala u Sloveniji pa se našalio na vlastiti račun

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene