Obiteljski izlazak

Trudna Nives je prije 15 godina uživala u izlasku s tadašnjim mužem, a poveli su i sina koji je još bio beba!

Nives Celzijus Nives Celzijus Željko Lukunić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Dino Drpić sa sinom Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 4 +19 Nives Celzijus - 1 Galerija

Pojavile su se fotografije Nives celzijus i Dina Drpića iz 2007. godine kada su još bili u braku i čekali su drugo dijete, a snimljeni su izlasku sa sinom.

Nives Celzijus bila je 10 godina u braku s bivšim nogometašem Dinom Drpićem, s kojim ima i dvoje djece.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus Opet nadmašila samu sebe Zbog ovog vrućeg prizora Nives se dive i muškarci i žene: "Žensko sam, ali i mene si zavela!"

Svojevremeno su slovili kao jedan od najatraktivnijih parova, a razveli su se 2014. godine.

Sada su se pojavile fotografije iz vremena kada su još bili u braku i čekali su drugo dijete. Trudna Nives i Dino su 2007. godine bili na otvorenju jednog zagrebačkog kluba, a sa sobom su poveli i sina Leonea koji je tada još bio beba. Fotografiju iz obiteljskog izlaska pogledajte u galeriji.

Nives i Dino uz sina Leona imaju i kćer Taishu, a zbog djece su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima i ona je prošle godine u emisiji Zdravlje na kvadrat otkrila da ponekad još kuha za njega.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson i Ramona Agruma Rebel Wilson i Ramona Agruma Rebel Wilson - 4 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 +16 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 Celebrity Legendarna plavuša ne odvaja se od nove djevojke, mislila je da traži princa sve dok nije nju upoznala!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 10 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 7 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 5 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 6 +22 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 8 Celebrity Nova partnerica Marka Pecotića napokon se oglasila, i to jer joj je jedna stvar baš zasmetala: ''Shvatite nas...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene