oduševila Hrvate

O našoj lijepoj doktorici nogometa pisali su i britanski mediji, natjecala se i za Miss sporta, a evo kako je tada izgledala!

Tihana Nemčić Bojić Tihana Nemčić Bojić Željko Hladika/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Nemčić Bojić Tihana Nemčić Bojić Tihana Nemčić Bojić Tihana Nemčić Bojić Tihana Nemčić Bojić Tihana Nemčić Bojić Tihana Nemčić Bojić Tihana Nemčić Bojić Tihana Nemčić Bojić Tihana Nemčić Bojić +19 Tihana Nemčić Bojić Galerija

Nova komentatorica u emisiji Euro 2024. Tihana Nemčić Bojić ima impresivnu biografiju i titulu doktorice nogometa, a o njoj su svojevremeno pisali i britanski mediji.

Križevčanka Tihana Nemčić Bojić oduševila je gledatelje kao nova komentatorica u HRT-ovoj emisiji Euro 2024., u kojoj je zamijenila Joška Jeličića.

Prvi put u Hrvatskoj žena je stručni analitičar, a iza nje je zanimljiva biografija, piše gol.hr. 36-godišnja Tihana je doktorica nogometa i profesorica na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Završila je edukaciju na Nogometnoj akademiji Hrvatskog nogometnog saveza za nogometnog trenera s licencom Uefa Pro 2018. godine, što znači da može trenirati bilo koji klub u bilo kojoj ligi, a nosi i titulu doktorice znanosti u području kineziologije sporta.

Bivša je izbornica hrvatskih ženskih nogometnih reprezentacija U15 i U17, a sad obnaša dužnost izbornice ženske futsalske A-reprezentacije.

Igrala je nogomet do 2008. godine, a svojevremeno je nastupala i za hrvatsku žensku reprezentaciju.

Tihana je bila i prva žena u Hrvatskoj koja je postala glavna trenerica muške nogometne ekipe, točnije kluba Viktorija Vojakovac kraj Križevaca, koji je trenirala 2012. godine, nakon kraja igračke karijere u futsalu zbog ozljede koljena. Iste je godine bila i finalistica izbora za Miss sporta, a o njoj je tada pisao i britanski Daily Mail. Kako je tad izgledala i koliko se s vremenom promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 +25 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Celebrity Pogledajte kako Bloom oponaša mamu Maju, video je pravi hit: "On se meni ruga! Je li ovo moguće?"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Joško Kerum Željko i Joško Kerum Željko i Joško Kerum Joško Kerum +25 Joško Kerum Celebrity Zaručio se Kerumov sin, vijest je iznenadila njegova oca: "Što? Valjda će mi javiti…"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene