Kao salivena!

Sjećate se Tajčine roze haljine s Eurovizije? Otad su prošle točno 34 godine, a ona ju je ponovno odjenula: ''Dobro je izdržala!''

Tatjana Cameron Tajči 1990. - 6 Tatjana Cameron Tajči 1990. - 6 Youtube 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Cameron Tajči Tatjana Cameron Tajči 1990. - 5 Tatjana Cameron Tajči 1990. - 4 Tatjana Cameron Tajči 1990. - 3 Tatjana Cameron Tajči 1990. - 2 Tatjana Cameron Tajči 1990. - 1 Tatjana Cameron Tajči - 1 Tatjana Cameron Tajči - 2 Tatjana Cameron Tajči - 7 Tatjana Cameron Tajči - 8 +20 Tatjana Cameron Tajči - 6 Galerija

Prošle su točno 34 godina od jedinog Eurosonga koji se održao u Hrvatskoj, a naša predstavnica te godine Tatjana Cameron Tajči prisjetila se haljine koju je tada nosila.

Nakon što je na Eurosongu 1989. u Švicarskoj pobijedila grupa Riva s pjesmom "Rock Me", Hrvatska je postala domaćinom 35. izbora za pjesmu Europe koji se održao 5. svibnja 1990. godine u Zagrebu.

Natjecanje se održalo u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog i voditelji programa bili su Helga Vlahović i Oliver Mlakar. Nastupili su izvođači iz 22 zemlje, a pobijedio je Talijan Toto Cutugno s pjesmom "Insieme: 1992".

Pogledaji ovo Tajči Celebrity Tajči napravila raspašoj na dodjeli nagrada, domaće zvijezde vikale su joj iz publike: "Hoćemo još!"

Hrvatsku je tada predstavljala Tatjana Matejaš, danas Cameron, poznatija samo kao Tajči, s pjesmom "Hajde da ludujemo" koja je postala evergreen, a natjecanje je završila na sedmom mjestu.

Tim povodom, Tajči se na svom profilu na Instagramu prisjetila haljine koju je tada nosila, a koja joj i danas pristaje unatoč tome što su prošla tri desetljeća.

''Ista haljina 34 godina kasnije. Izdržala je odlično!'' napisala je te stavila dvije svoje fotografije za usporedbu, a koje možete vidjeti u galeriji.

Pogledaji ovo Tatjana Cameron Tajči sa sinovima Celebrity Tajči u emotivnoj objavi nije mogla sakriti koliko je ponosna na svoje sinove zbog njihove odluke

No, Tajči je jednom otkrila da tu haljinu nekada nije voljela.

''Roza haljina je postavila standard. Stvarana je dugo vremena, svaki šav je napravljen s ljubavlju. Ne bih željela biti nepravedna prema pink haljini, ali ona je nastala jako brzo. Imam ih obje još uvijek i da vidiš kako danas izgledaju bilo bi ti jasno'', rekla je pjevačica u ''Dalibor Petko Showu''.

Inače, Tajči ove godine putuje i u Švedsku na Eurosong gdje nas predstavlja Baby Lasagna, a poziv je dobila od obožavatelja.

"Da, bit ću u Švedskoj. Zapravo ja ću nastupati u Švedskoj u jednom klubu za fanove, i to je zapravo sjajno da je baš ta pjesma Hajde da ludujemo zaživjela, živjela i da živi", rekla je za In magazin.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Grmoja i supruga Pava - 7 Nikola Grmoja i supruga Pava - 5 Nikola Grmoja i supruga Pava - 4 Nikola Grmoja i supruga Pava - 6 +20 Nikola Grmoja i supruga Pava - 11 Celebrity Tko je supruga Nikole Grmoje? Slave već 17. godišnjicu braka, a političar se prisjetio tog romantičnog trenutka uz staru fotografiju

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Obregon i Davor Šuker Ana Garcia Obregon - 12 Ana Garcia Obregon - 10 Ana Garcia Obregon - 9 +26 Ana Garcia Obregon - 8 Nekad i sad Bivša Šukerova zaručnica bila je njegova najveća ljubav, a način na koji ju je zaprosio i danas se prepričava, pogledajte kako sada izgleda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene