divna bila i ostala!

Sofia Vergara podijelila je seksi, golišave fotografije iz prošlosti kao još jedan dokaz da joj godine zbilja ništa ne mogu

Sofia Vergara Sofia Vergara Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara - 1 Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara Sofia Vergara - 6 Sofia Vergara - 3 Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara - 1 Sofia Vergara - 3 Sofia Vergara - 6 Sofia Vergara - 3 +20 Sofia Vergara - 2 Galerija

Sofia Vergara počastila je svoje pratitelje starim fotografijama s jednog snimanja, odmah je vidljivo da se nije gotovo nimalo promijenila.

Kolumbijska glumica Sofia Vergara prisjetila se mladih dana na svojim društvenim mrežama pa pratitelje počastila svojim fotografijama s jednog snimanja u donjem rublju.

Na fotografiji koju je objavila Sofia je pozirala okrenuta leđima kameri u bijelim čipkastim tangicama, a preko gornjeg dijela leđa visjela joj je biserna ogrlica.

Usput se našalila i kako je sada vjerna korištenju kreme za zaštitu od sunca, dok je tada plažom hodala bez ikakve zaštite.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Drugu fotografiju Sofia je stavila na svoju priču na Instagramu. Na njoj je pozirala u crnom čipkastom grudnjaku koji je istaknuo njezine grudi, a ona je kameri uputila zavodljiv pogled.

Podsjetimo, Vergara je tad bila u svojim dvadesetim godinama, a gledajući njezine fotografije, malo tko bi rekao da je već tada imala dijete.

Od 1991. do 1993. bila udana je za Joea Gonzaleza, s kojim ima sina Manola. Godinama kasnije uživala je u slobodi, a onda se 2015. godine udala za Joea Manganiella, s kojim je ovog ljeta objavila i rastavu braka.

Iako ima 51 godinu, Sofia je i dalje jedna od najljepših glumica svih vremena, a svojom figurom i prirodnim bujnim oblinama sve ostavlja bez daha.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc Matthew Perry i Matt LeBlanc - 1 Matthew Perry i Matt LeBlanc - 2 Matthew Perry i Matt LeBlanc - 3 +25 Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte kako se omiljeni Joey nosi s gubitkom Chandlera, snimljen je prvi put nakon njegove smrti

 

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Joan Collins i Percy Gibson - 9 Joan Collins i Percy Gibson - 8 Joan Collins i Percy Gibson - 4 Joan Collins i Percy Gibson - 3 +16 Joan Collins i Percy Gibson - 1 Celebrity Legendarna glumica i 31 godinu mlađi suprug uživali su na plaži, on joj je peti muž, a tek je s njim našla pravu sreću!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene