sasvim neočekivano!

Jedan od najzgodnijih poznatih parova šokirao objavom o razvodu: ''Donijeli smo tešku odluku, molimo za poštovanje dok prolazimo kroz ovu fazu života!''

Sofia Vergara i Joe Manganiello Sofia Vergara i Joe Manganiello Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara i Joe Manganiello Sofia Vergara i Joe Manganiello - 7 Sofia Vergara i Joe Manganiello - 6 Sofia Vergara i Joe Manganiello - 5 Sofia Vergara i Joe Manganiello - 4 Sofia Vergara i Joe Manganiello - 3 Sofia Vergara i Joe Manganiello - 2 Sofia Vergara i Joe Manganiello - 1 Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Profimedia) +13 Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Profimedia) Galerija

Sofia Vergara i Joe Manganiello objavili su da se razvode nakon sedam godina braka.

Glumački par Sofia Vergara i Joe Manganiello stali su na kraj glasinama koje već neko vrijeme kruže i potvrdili su da je njihovu braku došao kraj nakon sedam godina, piše Page Six.

"Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo kroz ovu novu fazu naših života", poručili su u zajedničkoj izjavi.

O njihovu razvodu šuškalo se već neko vrijeme, a glasine su dodatno rasplamsale fotografije s nedavne proslave Sofijina 51. rođendana u Italiji, na kojima su svi njezini najbliži članovi obitelji, osim Joea. On joj je pak čestitao rođendan na Instagramu, a mnogi su i iz njegove objave zaključili da je njihovu braku došao kraj.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JOE MANGANIELLO (@joemanganiello)

"Sretan rođendan, Sofia", hladno joj je napisao uz jednu mutnu zajedničku fotografiju.

Sofia i Joe vjenčali su se 2015. godine i slovili su kao jedan od najzgodnijih poznatih parova. Ona je od 1991. do 1993. bila udana za Joea Gonzaleza, s kojim ima sina Manola.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 +25 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Celebrity Kolinda oduševila mlađahnim izgledom, fanovi su oduševljeni novim fotkama: "Kakva moćna žena našeg doba, ti si kao vino!"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Pauley Perrette Pauley Perrette Pauley Perrette Pauley Perrette +10 Pauley Perrette Nekad i sad Nema šanse da prepoznate omiljenu televizijsku forenzičarku na novim fotkama, potpuno se promijenila otkako je napustila hit-seriju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene