procurili detalji

Omiljeni par s malih ekrana ponovno je zajedno, pogledajte kako danas izgledaju Faca i Carrie Bradshaw!

David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Profimedia) +0 Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Profimedia) Galerija

Remake kultne serije "Seks i grad" nosi naziv "And Just Like That..." i imat će 10 epizoda, a fotografi su u New Yorku snimili Saru Jessicu Parker i Chrisa Notha u ulogama kojima su osvojili svijet.

Sarah Jessica Parker i Chris Noth utjelovili su mnogima omiljeni par s malih ekrana, a još su se jednom vratili pred kamere kao Faca i Carrie Bradshaw. 56-godišnja Sarah i 66-godišnji Chris ovih dana snimaju nastavak serije "Seks i grad", koji će se prikazati pod imenom "And just like that", a sudeći po prvim detaljima, obožavatelji će biti zadovoljni.

Pogledaj i ovo Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Profimedia) I dalje su slatki Nije odoljela: Carrie iz ''Seksa i grada'' ostavila komentar ispod Facine fotografije, što će reći njezin suprug?

Glumački par fotografi su uhvatili na ulicama New Yorka, a sudeći po scenama koje su snimali, Faca i Carrie neće izbjeći bračne probleme ni u novim epizodama hit-serije. Sarah Jessica Parker na sebi je imala elegantnu kombinaciju s upečatljivom suknjom na velike točke i zanimljivim šeširom, dok je Noth imao jednostavno odijelo, jednako onima koje je nosio tijekom svih šest sezona serije, ali i u filmovima.

Publika diljem svijeta željno je iščekivala vjenčanje Face i Carrie Bradshaw, a dok su jedni cijelo vrijeme navijali za njih, drugi su pak navijali za to da konačno prekinu.

Chris Noth je prije nekoliko mjeseci priznao da nije bio siguran želi li ponovno glumiti Facu jer, kako je rekao, smatrao je da je tom liku dao sve. Nakon što je razgovarao s producentima, pristao je pojaviti se ponovno na malim ekranima kao slavni zavodnik.

Inače, remake kultne serije na HBO Maxu nosit će naziv "And Just Like That..." i imat će 10 epizoda, a za svaku će glumice dobiti plaću od milijun dolara, tvrdi Variety. Serija će pratiti prijateljstvo Carrie, Mirande i Charlotte te njihov ljubavni život u njihovim 50-ima.

Najveća je promjena što u novim epizodama neće biti legendarne Samanthe Jones, koju je utjelovila Kim Cattrall, zbog čega brojni obožavatelji žale.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković +2 Simona Mijoković inMagazin Ekskluzivna ispovijest Simone Mijoković, od života u grijehu do obiteljske idile u vjeri i molitvi: ''Služila sam đavlu, živjela na dnu grijeha''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene