Ima 57 godina

Pamtimo je kao krhku Jenny iz jednog od najdražih filmova, a evo kako danas izgleda glumica koja je ostavila velik trag u Hollywoodu

Robin Wright i Tom Hanks Robin Wright i Tom Hanks Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Wright - 5 Robin Wright - 2 Robin Wright - 3 Robin Wright - 1 Robin Wright - 6 Robin Wright - 4 Sean Penn i Robin Wright - 10 Sean Penn i Robin Wright - 7 Sean Penn i Robin Wright - 8 Sean Penn i Robin Wright - 2 +21 Robin Wright (Foto: Profimedia) Galerija

Robin Wright snimljena je na ulicama Montecita nakon dugo vremena, a u ležernom izdanju nije ju bilo lako prepoznati!

Američka glumica Robin Wright ostavila je trag u Hollywoodu glumeći u jednom od najvećih filmova 1990-ih uz Toma Hanksa u filmu "Forrest Gump", nakon čega je njezina karijera doživjela pravi procvat.

57-godišnja Robin danas se u javnosti ne pojavljuje često, ali paparazzi su je ovih dana snimili na ulicama Montecita u Kaliforniji, a zapravo je na prvi pogled nije bilo lako prepoznati. U ležernom izdanju i bez šminke na licu prošetala se u društvu prijateljice, dok je pogled sakrila iza sunčanih naočala.

Robin se proslavila nakon što je glumila razmaženu, ali krhku Kelly Capwell u NBC-jevoj sapunici "Santa Barbara" od 1984. do 1988. godine, a nakon toga je snimila filmove u kojima je igrala glavne uloge poput "Kraljevna nevjesta" i Jenny u "Forrestu Gumpu".

Zlatni globus 2014. godine donijela joj je uloga Claire Underwood, prevarantske supruge kongresnika u drami "Kuća od karata", a 2016. godine proglašena je jednom od najbolje plaćenih glumica u SAD-u, sa zaradom od 420.000 dolara po epizodi navedene serije.

Robin je kratko bila u braku s glumcem Daneom Witherspoonom, od 1986. do 1988. godine. S drugim suprugom Seanom Pennom dobila je dvoje djece, danas 32-godišnju kćer Dylan i 30-godišnjeg sina Hoppera.

Par se upoznao 1989. na snimanju filma "Odabrani" nedugo nakon što je njegov brak s pop-zvijezdom Madonnom bio okončan. Robin i Sean zajedno su proveli 20 godina i konačno su se razveli 2010. godine. Prošle je godine pak podnijela zahtjev za razvod od trećeg supruga Clementa Giraudeta, modnog direktora Saint Laurenta, nakon četiri godine braka.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 +28 Aleksandra Prijović Nekad i sad Isplivao zaboravljeni video Aleksandre Prijović u kojem pjeva kultnu pjesmu našeg benda: "Ovo je pravi dokaz koliko je talentirana, ježila sam se cijelo vrijeme!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara - 3 Sofia Vergara - 6 Sofia Vergara - 4 +26 Sofia Vergara - 3 Celebrity Kolumbijska ljepotica opet je objavila golišavu fotku pa otkrila bez čijeg dodira ne može!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene