Bila su to zlatna vremena!

Pogledajte koja je to žena okupila omiljena imena domaće scene 2007. godine, među njima su neka lica kojih, nažalost, više nema

Kemal Monteno Kemal Monteno Igor Kralj/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Hanka Paldum - 2 Hanka Paldum, Lejla i Tarik Filipović Josipa Lisac i Hanka Paldum Semka Sokolović-Bertok Kemal Monteno Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 2 Hanka Paldum - 3 Hanka Paldum - 1 Alka Vuica - 3 +18 Tarik i Lejla Filipović - 3 Galerija

Hanka Paldum slovi kao kraljica sevdaha, a sada su se pojavile fotografije sa zagrebačke promocije jednog njezina albuma iz 2007. godine koje dokazuju i koliko je voljena među svojim kolegama.

Bosanskohercegovačka pjevačica i kraljica sevdalinki Hanka Paldum godinama je već omiljena na ovim prostorima, a izuzetak nije ni Zagreb, gdje je 2007. godine promovirala novi album, a to nisu propustila brojna poznata lica s domaće scene.

Pogledaj i ovo Nikola Batinović, Peta emisija Supertalent Ovo je ludilo! Ako je Hanka Paldum ovo vidjela, bit će oduševljena, a i Lepa Brena ima svoju ulogu u ovoj priči!

Među domaćim zvijezdama koje su došle podržati Alku bile su Josipa Lisac, Lejla i Tarik Filipović, legendarni pjevač Kemal Monteno, omiljena glumica Semka Sokolović-Bertok, Super Silva, Alka Vuica, Ronald Braus, Arsen Dedić, Enis Bešlagić, Ivan Zak i Slađana Petrušić Slađa.

Hanka je svoju glazbenu karijeru započela prije 49 godina, a prije četiri je godine velikim koncertom u zagrebačkom Lisinskom proslavila 45 godina karijere. Do posljednjeg mjesta ispunjena dvorana pjevala je uglas s njom, a koncert su iz prvih redova pratili članovi njezine najbliže obitelji.

"Tu je moja obitelj, moja djeca, unučad, prijatelji, brat, sestra, došli su mi dragi ljudi iz svih krajeva Europe", rekla je tada Hanka za IN magazin.

Koncertu se posebno veselila njezina unuka Širin, koja je krenula bakinim glazbenim stopama, a pjesmama i bajkama veseli se i baka Hanka u predahu između koncerata.

"Poslije napornih putovanja i kada se vratim svojoj kući, onda jedva čekam da se zagrlim s njima, sa svojom Širin i sa svojim Izakom i da im nana nešto pročita, neku pjesmu ili crtić neki da im pokaže, neku bajku da im pročitam", izjavila je Hanka.

Kao bajka izgleda i Hankina gotovo pet desetljeća duga karijera. Kako bi danas uživala status umjetnice, trebalo je, kaže, i mnogo žrtve.

"Mnogočega se trebalo odreći, prije svega živjeti sportski, voditi računa o svakom svom pokretu, svakoj svojoj izgovorenoj riječi", priznala je.

O svemu tome ona je uvijek vodila računa i baš zato njezino je ime velikim, zvjezdanim slovima upisano na glazbenom estradom nebu.

Kraljica sevdaha jednom nam je prilikom otkrila i tajnu svojeg mladolikog izgleda i izuzetne ženstvenosti, zbog čega i dalje slovi kao jedna od najljepših žena na ovim prostorima.

"Meni nije teško jer imam genetski dobru kožu, dobar ten. Majka mi je u 81. godini umrla bez ijedne bore na licu. Ima to svoje. No jako je važno čistiti dušu jer čista duša zapravo je refleksija na licu i u očima. Ja jednostavno nemam mira, imam osjećaj kao da mi je 17 godina, kao da sam djevojčica koja se još nije dokazala, djevojčica koja još uvijek istražuje nešto, očekuje, ali nikad previše. Ja nikada ne zadajem sebi neke velike ciljeve", objasnila je tada svoju tajnu.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Zak i Slađana Petrušić Slađa Slađana Petrušić Slađana Petrušić Slađana Petrušić +11 Slađana Petrušić Nekad i sad Sjećate se Slađe? Ovako je izgledala prije 16 godina, ali od tog imidža nije ostalo ništa pa danas izgleda sasvim drugačije!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Obregon i Davor Šuker Ana Obregon - 3 Ana Obregon, Davor Šuker (FOTO: Instagram, Pixsell) Ana Obregon - 2 +17 Ana Obregon - 1 Zanimljivosti Šuker je bio ludo zaljubljen u nju, a pala je i prosidba koja je zanosnu ljepoticu umalo koštala života: "Zamalo smo zvali i hitnu jer mi je zapeo u grlu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene