slavi 50. rođendan

Nekad je bila ikona ljepote za kojom su se otimali poznati modni brendovi, a onda je pokleknula pod teretom slave i porocima

Kate Moss Kate Moss Profimedia 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Moss - 13 Kate Moss - 12 Kate Moss - 11 Kate Moss - 10 Kate Moss - 9 Kate Moss - 5 Kate Moss - 14 Kate Moss - 1 Kate Moss - 2 Kate Moss - 3 +25 Kate Moss - 4 Galerija

Kate Moss ovih dana proslavit će 50 godina života, a brojni poroci kroz život na njoj su ostavili traga pa je na najnovijim fotografijama paparazza neprepoznatljiva.

Jedan od najpoznatijih svjetskih modela ikad Kate Moss 16. siječnja napunit će 50 godina.

Kate je tijekom svoje turbulentne karijere plijenila medijsku pozornost gdje god bi se pojavila. Zbog stila života kakav je vodila često je bila tema svjetskih medija, a veliku prašinu podigla je i njezina veza s glumcem Johnnyjem Deppom. Tijekom 90-ih vjerno je pohodila sve najveće tulume u to vrijeme, a ubrzo je postala poznata po tome da može pošmrkati tri grama kokaina i popiti litru votke u rekordnom roku nakon što su fotografije na kojima to radi objavljene u britanskim tabloidima.

Kate je navodno bila čista i trijezna posljednjih pet godina, no krajem 2022. godine pojavila se snimka zbog koje su mnogi u to posumnjali. Tada je izazvala zabrinutost na jednom modnom događanju u New Yorku, i to nakon što je na pozornici održala govor zbog kojeg su se svi pitali što s njom nije u redu. Uručivala je nagradu za inovatore časopisa Wall Street Journal, kreativnom i imidž direktoru Saint Laurenta Anthonyju Vaccarellu, a pritom je djelovala nervozno, pridržavala se za govornicu i nerazgovjetno izgovarala pojedine riječi. Video njezina govora brzo se proširio internetom, a korisnici društvenih mreža izrazili su zabrinutost zbog bizarnog ponašanja kraljice modne piste.

"Ona je očito na drogama", "I ja tako mislim, ali ne želim iznositi nikakve pretpostavke ili optužbe", ''Odavde osjećam kako joj srce kuca u prsima", zaključili su tada neki od njih.

Njezine posljednje paparazzo fotografije potvrdile su nagađanja da se opet odala porocima, a iznimno isušena i blijeda uhvaćena je u Londonu.

Za crveni tepih u prosincu uspjela se srediti pa je oduševila i dalje fantastičnom vitkom figurom u crnoj haljini, ali mnogi njeni fanovi razočarani su putem kojim je otišla.

Nekoliko puta pokušala je zdravo živjeti, a o tome je i sama govorila.

"Idem spavati, pijem puno vode, ne previše kave i pokušavam smanjiti cigarete", otkrila je.

No, nedugo nakon toga paparazzi su je opet uhvatili dok je iz izlazaka odlazila pijana.

U svojim 20-ima i 30-ima i na vrhuncu svoje slave kao modela, njezin režim ljepote bio je vrlo jednostavan. Uranjala je lice u lavor s ledenom vodom kako bi razbistrila glavu nakon teške noći i nikad nije vježbala. Zbog ove rutine na nju su mnoge kolegice bile ljubomorne.

Moss je bila zaštitno lice Calvina Kleina, a njezino ime zauvijek će ostati upisano u zlatnu eru modela 90-ih.

Od 2011. do 2016. bila je u braku s Jamiejem Hinceom, a prije braka s njim 2002. godine u vezi s urednikom časopisa Jeffersonom Hackom dobila je kći Lilu Grace.

Koliko je sada poznato, Kate je već osam godina u vezi s fotografom Nikolaiom von Bismarckom.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 3 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 2 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 1 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 17 +23 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 16 Nekad i sad Zoran Milanović i supruga Sanja zajedno su više od 30 godina, a evo kako je započela njihova ljubavna priča!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica sa sestrom Boris Rogoznica sa sestrom Boris Rogoznica Boris Rogoznica sa sestrom Martinom i ocem Domagojem +20 Boris Rogoznica sa sestrom Martinom Celebrity Boris Rogoznica posjetio sestru koja u inozemstvu radi kao model i objavio zajedničke fotografije

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene