Baš ga dugo nismo vidjeli

Nove fotografije teniske legende šokirale su javnost, toliko se promijenio da ga više nije lako prepoznati!

Pete Sampras Pete Sampras Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Sampras Pete Sampras Pete Sampras i supruga Bridgette Pete Sampras i supruga Bridgette sa sinovima Pete Sampras Pete Sampras Pete Sampras Pete Sampras Pete Sampras i supruga Bridgette Pete Sampras i supruga Bridgette +1 Pete Sampras i supruga Bridgette Galerija

Pete Sampras snimljen je u javnosti nakon dugo vremena, a njegove nove fotografije šokirale su javnost.

Otkako je prije više 10 godina okončao sportsku karijeru, legendarni tenisač Pete Sampras povukao se i iz javnosti.

Sada su paparazzi ulovili nakon dugo vremena, a njegove nove fotografije šokirale otkrile su da se u međuvremenu drastično promijenio.

Sampras je snimljen dok je kupovao kavu u Kaliforniji, a na fotografijama koje je objavio Daily Mail nije ga uopće lako prepoznati.

Bivši tenisač zadnjih se godina baš rijetko pojavljuje u javnosti i čuva svoju privatnost, no prije tri mjeseca podijelio je srceparajuće vijesti o svojoj supruzi Bridgette Wilson.

"Kao što ste dosad već mogli shvatiti, ja sam vrlo privatna i povučena osoba. Ipak, protekla godina je za moju obitelj bila ekstremno izazovna pa sam odlučio otkriti kroz što prolazimo. Proteklog prosinca mojoj supruzi Bridgette dijagnosticiran je rak jajnika. Otada je bila na jednoj velikoj operaciji, prošla kroz kemoterapiju i nastavlja s ciljanom terapijom. Teško je gledati kako netko koga volite prolazi kroz ovako izazovno razdoblje. S druge strane, sjajno je vidjeti kako naši dečki podržavaju svoju mamu, mene i jedno drugog", poručio je Pete u priopćenju za ATP u listopadu prošle godine.

O stanju Peteove supruge, koja je bivša misica i uspješna glumica, otada više nema puno informacija.

Pete i Bridgette u braku su 23 godine i zajedno imaju sinove Ryana i Christiana.

Nakon rođenja drugog sina 2005. godine, oboje su se potpuno povukli iz javnog života i posvetili su se odgoju djece.

Tijekom svoje sportske karijere, Sampras je bio najbolji tenisač svijeta s dva osvojena Australian Opena, pet US Opena i nevjerojatnih sedam pobjeda na Wimbledonu.

Ukupno je osvojio 64 turnira u pojedinačnoj konkurenciji, a tijekom karijere zaradio je više od 43 milijuna dolara.

Od tenisa se službeno umirovio 2003. godine, te je narednih godina povremeno sudjelovao na revijalnim mečevima. 

U studenom 2010. Sampras je otkrio da je većina njegovih trofeja i teniskih suvenira ukradeno iz javnog skladišta u Kaliforniji. Srećom nekoliko mjeseci kasnije policija je pronašla većinu ukradenih predmeta, koji su vraćeni tenisaču. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Livaković Helena Livaković Dominik i Helena Livaković - 3 Dominik i Helena Livaković - 2 +26 Dominik i Helena Livaković - 3 Celebrity Supruga Dominika Livakovića sve je raznježila novim fotografijama njihova sinčića, odmah ćete primijetiti i što je naslijedio od mame!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Sabljić - 1 Maja Sabljić - 3 Maja Sabljić - 2 +0 Maja Sabljić - 4 Nekad i sad Bila je simbol ljepote naših prostora, a onda se sa suprugom odselila u Hollywood, i danas živi na visokoj nozi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene