poseban razlog za izlazak

Naša bivša manekenka nekada je harala modnim pistama, a onda je napravila potpuni zaokret u karijeri!

Jelena Orešković Jelena Orešković Grgo Jelavić/Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Orešković In Magazin: Jelena Orešković Atabeyki - 1 In Magazin: Jelena Orešković Atabeyki - 2 In Magazin: Jelena Orešković Atabeyki - 3 In Magazin: Jelena Orešković Atabeyki - 4 In Magazin: Jelena Orešković Atabeyki - 5 In Magazin: Jelena Orešković Atabeyki - 6 In Magazin: Jelena Orešković Atabeyki - 7 Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić i Jelena Orešković +7 Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Galerija

Jelena Orešković zablistala je na reviji Ivice Skoke u svjetlucavoj crnoj haljini.

Naša bivša zvijezda modnih pista Jelena Orešković iz Pariza se vratila u Hrvatsku, a i napravila je potpuni preokret u karijeri. Danas se bavi pilatesom i vježbama za lice.

Jelenu smo početkom tjedna mogli vidjeti na novoj reviji Ivice Skoke, a lijepa manekenka pojavila se u svjetlucavoj crnoj haljini sa zanimljivim šik rukavima, a na nogama je nosila duboke crne čizme na potpeticu. 

Ocijenite Jelenin outfit.

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Nakon uspješnih godina u Parizu Jelena Orešković Atabeyki sa suprugom i kćerima vratila se u Hrvatsku. Svoju ljetnu oazu obitelj je pronašla na otoku Šipanu pored Dubrovnika. 

Pogledaji ovo In Magazin: Jelena Orešković Atabeyki - 1 inMagazin Naša bivša zvijezda modnih pista Pariz je zamijenila Hrvatskom, a i napravila je potpuni preokret u karijeri, evo čime se danas bavi!

''Imali smo sreću da smo dobili informaciju da je jedna predivna kuća na Šipanu, koja je uz samo more, na prodaju. To je bio splet okolnosti, ja nekako u životu imam sreće, djeluje sve ljudima oko mene, kao da je neki moj plan. Stvarno imam osjećaj da mene gore netko voli'', ispričala je Jelena.

Za povratak u Hrvatsku presudan faktor bio je da je Zagreb podsjetio Jelenina supruga, inače međunarodno priznatog dizajnera, na Pariz njegova djetinjstva. Sada je obitelj presretna zbog otočkog života.

Pogledaji ovo Aleksandra Grdić Nekad i sad Evo kamo je nestala Aleksandra Grdić, nakon godina uspješnog skrivanja od javnosti razotkrila ju je nekadašnja kolegica s piste!

No prije nego što se vratila u Hrvatsku, naša lijepa manekenka završila je jednu od najboljih svjetskih škola za rehabilitacijski pilates i vježbe lica.

''Vježbama za lice počela sam se baviti prije 14 godina, sasvim slučajno, to su bile rane tridesete, prvo dijete, nespavanje, onako, nikako'', priča Jelena.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Bernardić Severina - 3 Severina - 1 Severina +25 Severina - 4 Celebrity Evo kako je Davor Bernardić reagirao na vijest da je Severini sud vratio sina, ranije je o njoj pričao i u Saboru!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković - 3 Andrej Plenković - 2 Andrej Plenković - 1 Andrej Plenković - 3 +22 Andrej Plenković - 2 Zanimljivosti Osvanula je fotka iz vremena kad je naš premijer bio vaterpolist: "Vidi mišića, i pločice se vide..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene