Je li pretjerala?

Holivudska ljepotica izazvala nevjericu svojim zaleđenim licem, kažu da izgleda svježe, ali nije ju lako prepoznati!

Nicole Kidman Nicole Kidman Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman - 3 Nicole Kidman - 1 Nicole Kidman - 4 Nicole Kidman - 2 Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman i Keith Urban - 2 Nicole Kidman i Keith Urban - 1 +7 Nicole Kidman Galerija

Nicole Kidman snimljena je na setu svoje nove serije "Lioness", a do izražaja je došlo njezino lice, na kojem su vidljivi tragovi estetskih zahvata.

Holivudska glumica Nicole Kidman snimljena je na setu serije "Lioness" na Mallorci, na kojem je pažnju ponajviše plijenila izgledom zaleđenog lica, zbog kojeg je nije lako prepoznati na prvi pogled.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Keith Urban idealan prizor za paparazze! Frizura Keitha Urbana nekim je čudom uspjela skrenuti pažnju s pomalo neobičnog badića Nicole Kidman

55-godišnja Nicole na sebi je nosila crno odijelo i košulju, i to kao lik CIA-ine više nadzornice Kaitlyn Meade u seriji čija je izvršna producentica, a osim nje u seriji će se pojaviti Morgan Freeman i Zoe Saldana.

Glumica je već neko vrijeme na meti kritika javnosti zbog zamrznutog lica bez ijedne bore, a iako ne krije da odlazi na botoks, negira druge zahvate. Prošle je godine šokirala obožavatelje izgledom na naslovnici časopisa Vanity Fair, a tada su kritike ponajviše išle na račun njezina neprimjereno golišavog stajlinga i fotošopiranog tijela.

Kada je objavljena serija "Slom", u kojoj je briljirala uz kolegu Hugha Granta, svi su počeli komentirati kako je Kidman pretjerala s botoksom. Čak su i profesionalci rekli da je očito kako je bila na nekoliko zahvata, no glumica o svemu šuti.

"Izgleda svježe, no sve je to posljedica injekcija koje ubrizgava u lice i vrat, a koje vraćaju licu mladolik izgled", rekao je jedan liječnik onda za američke medije.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Suzanne Somers i Alan Hamel Suzanne Somers i Alan Hamel +0 Suzanne Somers i Alan Hamel Zanimljivosti Nekad omiljena plavuša tvrdi da s 86-godišnjim mužem vodi ljubav i nekoliko puta dnevno: "Većina misli da je to problem"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iggy Azalea - 1 Iggy Azalea - 2 Iggy Azalea - 4 Iggy Azalea - 3 +24 Iggy Azalea - 2 Celebrity Njezine raskošne obline godinama su predmet rasprave, a sad ih je istaknula u sićušnom bikiniju koji djeluje kao da joj je premali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene