"ovo nije ona"

Jednu od nekoć najljepših žena nije lako prepoznati na novim fotkama, zategnuto i natečeno lice postalo je predmet rasprave

Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) +0 Nicole Kidman (Foto: AFP) Galerija

Nicole Kidman na Instagramu je objavila fotografije na kojima ne nalikuje na sebe, a već neko vrijeme prate je glasine da je pretjerala sa zahvatima pomlađivanja.

Glumica Nicole Kidman (54) svojevremeno je slovila kao jedna od najljepših žena svijeta, no u želji za vječnom mladosti dovela se do neprepoznatljivosti.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman više ne sliči na sebe Razgolićeno izdanje jedne od nekoć najljepših glumica ostalo je u sjeni njezina lica, kojim ne prestaje šokirati!

Tako je na novim fotografijama koje je objavila na svojem Instagramu nisu prepoznali ni najveći obožavatelji. Nicole je pozirala na setu svoje nove serije "Expats" s redateljicom Lulu Wang, a na fotkama je svu pozornost ukralo njezino zategnuto i natečeno lice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nicole Kidman (@nicolekidman)

"Ma ovo nije Nicole", "Strah me njezinih očiju", "Što je to napravila s licem? Bila je prirodna ljepotica, a sada izgleda strašno", "Nicole, jesi li to ti?!" samo su neki od brojnih komentara fanova koje je šokirao izgled glumice.

Nicole već neko vrijeme prate glasine o estetskim zahvatima i često je se kritizira da pretjeruje s botoksom, a njezino lice bilo je vruća tema i nakon nedavne premijere filma "Sjevernjak", u kojem ima jednu od glavnih uloga.

Ona o svemu mudro šuti, no kada je emitirana serija "Slom", u kojoj glumi s Hughom Grantom, čak su i profesionalci rekli da je očito kako je bila na nekoliko zahvata.

Zanimljivo je da iste glasine prate i njezina bivšeg supruga Toma Cruisea, koji se posljednjih mjeseci također doveo do neprepoznatljivosti, a stručnjaci su procijenili da je i on pretjerao s botoksom i filerima.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić Tihana Harapin Zalepugin, Kristina Krepela i Korana Gvozdić (Matija Habljak/PIXSELL) Kristina Krepela, Goran Legović (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Kristina Krepela, Goran Legović (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) +5 Kristina Krepela (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Celebrity Naša glumica uhvaćena u šetnji s domaćim političarom, nakon prekida duge veze o njezinu se ljubavnom životu malo zna

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +1 Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Celebrity Godinama je htjela biti dječak, a onda se naglo promijenila i sada sve više nalikuje svojoj prekrasnoj mami!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene