Nova ljubav?

Naša glumica uhvaćena u šetnji s domaćim političarom, nakon prekida duge veze o njezinu se ljubavnom životu malo zna

Kristina Krepela Kristina Krepela STR-3691/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela Kristina Krepela Kristina Krepela Marin Miletić Tihana Harapin Zalepugin, Kristina Krepela i Korana Gvozdić (Matija Habljak/PIXSELL) Kristina Krepela, Goran Legović (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Kristina Krepela, Goran Legović (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Kristina Krepela (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Marin Miletić i Sabina Tandara Knezović - 7 Marin Miletić i Sabina Tandara Knezović - 6 +3 Marin Miletić Galerija

Kristina Krepela i Marin Miletić snimljeni su zajedno u šetnji zagrebačkim parkom Maksimir.

Saborski zastupnik MOST-a Marin Miletić snimljen je u zajedničkoj šetnji s glumicom Kristinom Krepelomkoju prati i na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Marin Miletić ''Moje!'' Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

24 sata prenosi da je dvojac viđen u popodnevnoj šetnji zagrebačkim parkom Maksimir, i to nakon što su neki primijetili da si međusobno lajkaju objave vezane za kućne ljubimce te citate na temu ljubavi i duhovnosti.

Kristina je domaćoj javnosti poznata po ulozi u seriji "Ne daj se Nina", a pojavila se i u serijama "Igra prijestolja" i "Dig" te filmovima "Žena mušketir" i "Lov u Bosni".

Detalje svojeg privatnog života ne voli otkrivati i čuva ih od znatiželjne javnost, no poznato je da je 2018. godine prekinula ljubavnu vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina i o njezinu se ljubavnu životu nakon toga malo znalo.

Marin pozornost plijeni svojim osebujnim govorima u Saboru i izjavama, a u rujnu prošle godine je ostao bez supruge Danijele nakon što je ona, nažalost, izgubila borbu s teškom bolešću. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Natalija Prica Natalija Prica Natalija Prica - 3 Natalija Prica - 2 +1 Natalija Prica - 1 Celebrity Dobro raspoložena Natalija Prica u javnosti poslije dugo vremena, pogledajte s kim se zabavljala

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Celebrity Godinama je htjela biti dječak, a onda se naglo promijenila i sada sve više nalikuje svojoj prekrasnoj mami!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene