nije se mogla sakriti

Dobro raspoložena Natalija Prica u javnosti poslije dugo vremena, pogledajte s kim se zabavljala

Natalija Prica Natalija Prica Pixsell 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Natalija Prica Natalija Prica Natalija Prica - 3 Natalija Prica - 2 Natalija Prica - 1 +0 Natalija Prica Galerija

Natalija Prica prisustvovala je svečanoj obljetnici zagrebačkog Rotary kluba Zrinjevac, na kojoj se zabavljala s brojnim drugim poznatim uzvanicima.

Stomatologinja i bivša misica Natalija Prica (33) rijetko se pojavljuje u javnosti nakon smrti bivšeg gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

Pogledaj i ovo Natalija Prica zaboravila na probleme Natalija Prica u solo i rijetkom izlasku nije skidala osmijeh s lica, a njezina elegantna pojava ukrala je sve znatiželjne poglede

No sada se pojavila na proslavi svečane 11. obljetnice zagrebačkog Rotary kluba Zrinjevac, na kojoj nije mogla proći neopaženo.

Okupljene je zabavljala Zorica Kondža, a dobro raspoložena Natalija je tijekom nastupa zaplesala s PR agentom Vedranom Strukarom.

Osim Price, svečanosti su prisustvovali Alka Vuica, Vanja Halilović, Frajle, Vjekoslava Bach Vasić, Sanja Bjedov i brojni drugi.

Podsjetimo, Prica je 2011. osvojila titulu Miss Universe i predstavljala Hrvatsku u Brazilu, a potom se udala za liječnika i bivšeg vaterpolista Ivana Oreškog nakon šest godina veze i nakon nekog vremena povukla se iz javnosti. Par se u međuvremenu i rastao. 

O nekadašnjoj bliskoj suradnici pokojnog Milana Bandića puno se pisalo poslije njegove smrti, o čemu se oglasila i ona sama.

"Objavljeno je puno neistina. Vrhunac medijskog linča zbio se nakon 28. veljače, kada je gradonačelnik preminuo", rekla je za Gloriju Natalija, koja radi u stomatološkoj poliklinici u Zagrebu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Celebrity Godinama je htjela biti dječak, a onda se naglo promijenila i sada sve više nalikuje svojoj prekrasnoj mami!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid - 6 Bella Hadid - 5 Bella Hadid - 2 Bella Hadid - 4 +1 Bella Hadid - 1 Celebrity Nikad golišavije izdanje jedne od najljepših žena svijeta: Preskočila je odjeću i za izlazak obukla samo seksi donje rublje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene