Rijetko ga viđamo

Pamtimo ga kao luckastog špijuna iz kultnih filmova, no od dana najveće slave dosta se promijenio, evo kako izgleda 22 godine kasnije!

Mike Myers Mike Myers Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mike Myers - 8 Mike Myers - 2 Mike Myers - 3 Mike Myers - 5 Mike Myers - 6 Mike Myers - 7 Mike Myers - 4 Mike Myers - 1 Mike Myers - 6 Mike Myers - 5 +10 Mike Myers - 4 Galerija

Mike Myres pojavio se na dodjeli nagrada AFI za životno djelo u Hollywoodu gdje je nakon dugo vremena pozirao i fotografima na crvenom tepihu.

Holivudski glumac i zvijezda filmove o špijunu Austinu Powersu, Mike Myres pojavio se nakon dugo vremena u javnosti i to na 49. dodjeli nagrada AFI za životno djelo u Hollywoodu.

60-godišnji Mike bio je elegantan u crnom odijelu, no od dana najveće slave poprilično se promijenio pa ga neki od obožavatelja nisu prepoznali na prvi pogled. Njegova je kosa danas u potpunosti sijeda, baš kao i brada, a koje nosi uredno ošišane.

Filmovi o Austinu Powersu bili su mi:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Mikea već duže vrijeme nismo imali priliku vidjeti u javnosti, kao ni na velikom ekranu, a posljednja uloga koju je odigrao bila je ona Raya Fostera u filmu "Bohemian Rhapsody" iz 2018. godine. Sljedeći u kojem bismo ga trebali gledati jest "Canterbury Glass", u kojem glume i Margot Robbie, Christian Bale, Anya Taylor-Joy, Robert De Niro i Rami Malek.

Pogledaji ovo showbuzz Zanimljivosti Gdje je i što danas radi šašavi tajni agent? Na filmu je sve manje, a privatni život jako dobro skriva od javnosti

Posljednjih nekoliko godina kružile su glasine kako će se ponovno vratiti kao Austin Powers u četvrtom nastavku o špijunu, a redatelj Jay Roach lani je potvrdio da o tome razgovaraju barem jednom mjesečno, no onda je prije nekoliko godina Mikeov kolega Seth Green ipak sve opovrgnuo.

"Ne, nema istine u tome. Prošlo je barem šest ili sedam godina otkako sam zadnji put čuo bilo kakvo spominjanje snimanja četvrtog nastavka", izjavio je tada glumac.

Franšiza hit-komedije počela je s filmom "Austin Powers: Tajanstveni tajni agent" snimljenim 1997. godine, a nastavila se s nastavcima "Austin Powers: Špijun koji me hvatao" i "Austin Powers u Goldmemberu".

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 12 Aleksandra Prijović - 11 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 3 +27 Aleksandra Prijović - 1 Celebrity Prija u Varaždinu spontano zapjevala s majkom, a obožavatelje je još počastila s tri gosta: "Čovječe, pa gdje god izađeš nastane ludilo..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 +25 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Celebrity Vedran Ćorluka oduševio fotografijom sinčića Viktora, pogledajte u čijem je dresu pozirao

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene