nije u tatinom!

Vedran Ćorluka oduševio fotografijom sinčića Viktora, pogledajte u čijem je dresu pozirao

Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka sa sinom Viktorom Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 +19 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Galerija

Vedran Ćorluka na društvenim mrežama rijetko pokazuje svoju obitelj, no sada je objavio fotografiju sina Viktora, koji je pozirao u nogometnom dresu.

Naš umirovljeni nogometaš Vedran Ćorluka ponosan je otac dvoje djece koje je dobio sa suprugom Frankom Batelić.

Svoju obitelj rijetko pokazuje na društvenim mrežama, no sada je napravio iznimku i u pričama na Instagramu objavio je fotografiju sina Viktora.

Pogledaji ovo Franka Batelić - 1 Celebrity Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

"Djetinjstvo", napisao je Ćorluka uz fotku na kojoj njegov sin na igralištu sjedi na lopti u dresu Matea Kovačića.

Fotografiju pogledajte u našoj galeriji.

Ranije je jednom prilikom objavio i fotografiju sina u dresu Joška Gvardiola.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Ćorluka i Franka sina Viktora dobili su u siječnju 2020. godine, a u studenom 2022. stigla im je i kćerkica Greta. Par je u braku od 2018. godine, a vjenčali su se u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u Balama.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin sa sestrom Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin +26 Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Celebrity Udala se sestra chefa Stjepana iz MasterChefa, ponosni brat objavio je fotografiju s mladenkom!  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +25 Pripreme za Eurosong - 3 Celebrity Video prve probe Baby Lasagne raspametio je eurovizijske obožavatelje, opet se izdvojio i kao glavni favorit za pobjedu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene