na kavi s tatom i mamom

Ćorluka oduševio objavom fotografije sina Viktora kojeg je slikao u dresu s imenom najpoželjnijeg stopera Hrvatske!

Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka Slavko Midžor/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka na Instagramu Vedran Ćorluka i Franka Batelić Vedran Ćorluka - 6 Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Vedran Ćorluka sa sinom Viktorom +19 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Galerija

Vedran Ćorluka objavio je fotografiju sinčića Viktora koji je nosio dres jednog od hrvatskih najpoželjnijih nogometaša Joška Gvardiola.

Naš bivši nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka podijelio je fotografiju sinčića Viktora na svojoj Instagram priči koji je na kavu s roditeljima otišao bos i u dresu jednog od najpoželjnijih nogometaša naše reprezentacije Joška Gvardiola.

Pogledaj i ovo Franka Batelić ''vrijeme stani!'' Franka Batelić objavila je niz obiteljskih fotografija s ljetovanja, kćerkica i sin kradu srca, a evo kako su se to zabavljali!

Vedran ga je fotografirao s leđa te napisao: ''Stoper'' i dodao emotikone hrvatske zastave i crvenog srca.

Podsjetimo, Ćorluka je s obitelji trenutno na odmoru u Opatiji, a njegova lijepa supruga Franka Batelić to je otkrila prije nekoliko dana kada je također objavila fotografije svoje dječice i našeg nogometaša.

Ovaj bračni par inače rijetko objavljuje svoju dječicu, ali ponekad su prizori neodoljivi te Franka često ne odoli sa svojim pratiteljima podijeliti njihove nepodopštine i slatke trenutke. 

Podsjetimo, Franka i Vedran Viktora su dobili prije tri godine, a kćerkica Greta im se rodila u studenom prošle godine.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Noor Alfallah Al Pacino i Noor Alfallah - 1 +9 Al Pacino i Noor Alfallah - 3 Celebrity Al Pacino od 54 godine mlađe partnerice tražio je medicinski dokaz da je otac djeteta, jedna stvar natjerala ga je na sumnju

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier +15 Claudia Rivier Celebrity Raskošna Slavonka pokazala kako i običnu fotografiju u ručniku napraviti itekako zanimljivom, a usput je otkrila i jedan zanimljiv detalj o sebi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene