Bio je šokiran

Al Pacino od 54 godine mlađe partnerice tražio je medicinski dokaz da je otac djeteta, jedna stvar natjerala ga je na sumnju

Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Noor Alfallah Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Al Pacino i Noor Alfallah - 3 Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Noor Alfallah Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Al Pacino i Noor Alfallah - 5 +19 Al Pacino i Noor Alfallah - 4 Galerija

Al Pacino tražio je DNK analizu nakon što je saznao da je njegova djevojka Noor Alfallah trudna, glumac je posumnjao u svoje sposobnosti.

Holivudski glumac Al Pacino iznenadio je svjetsku javnost viješću da je njegova 29-godišnja djevojka Noor Alfallah trudna. Međutim, iako je par već neko vrijeme u vezi, Pacina je vijest o trudnoći šokirala te je nakon saznanja tražio DNK analizu.

Pogledaj i ovo Al Pacino - 4 Evo što se dogodilo Pacino na Oscarima dobio veliku čast, no umjesto oduševljenja razočarao je gledatelje: ''Uništio je najnapetiji dio večeri!''

Strani mediji raspisali su se kako je Al posumnjao u to da je dijete njegovo jer je mislio da je iz medicinskih razloga neplodan.

Noor je stoga zatražio da mu na taj način potvrdi da je dijete njegovo, a za mjesec dana mlada producentica trebala bi i roditi.

Pacina je sve zabrinulo jer je Noor prije samo nekoliko mjeseci završila vezu s Mickom Jaggerom. S njim je u vezu krenula još 2019. godine pa su onda prekinuli, a u međuvremenu se navodno zabavljala s Clintom Eastwoodom, nakon kojeg se ponovno vratila Micku, a onda upoznala i Pacina.

Pacinu će ovo biti četvrto dijete, a glumac će bebu, kojoj još nisu otkrili spol, dobiti s 83 godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Maja Šuput - 1 In Magazin: Maja Šuput - 2 In Magazin: Maja Šuput - 3 In Magazin: Maja Šuput - 4 +25 In Magazin: Maja Šuput - 5 inMagazin Novi izazov u obitelji Šuput Tatarinov: ''Da, ja se toliko veselim, a i moje dijete!''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier +18 Claudia Rivier Celebrity Raskošna Slavonka pokazala kako i običnu fotografiju u ručniku napraviti itekako zanimljivom, a usput je otkrila i jedan zanimljiv detalj o sebi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene